News

Probleme pentru utilizatorii Orange din România! Abonații nu au putut efectua apeluri, iar conexiunea de date a fost inactivă

27.03.2019 | 15:59
Probleme pentru utilizatorii Orange din România!

Utilizatorii Orange din România au reclamat o serie de probleme, miercuri după-amiază, când nu au putut efectua apeluri, iar conexiunea de date a fost inactivă minute bune. Reacția companiei nu s-a lăsat prea mult timp așteptată.

Probleme pentru utilizatorii Orange din România! Reacția companiei

După ce mai mulți abonați au reclamat problemele din rețea, Orange România a reacționat pe Facebook, unde au explicat și ce le-a cauzat. În plus, reprezentanții Orange România au prezentat scuze utilizatorilor.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi”, se arată în mesajul Orange.

Abonații Orange au avut probleme.
Abonații Orange au avut probleme.

Clienții Orange, revoltați

„Comportament total neprofesionist. Plătim zeci de euro lunar și nu putem primi un telefon urgent. Ce să mai vorbesc de 4G… parcă suntem în epoca de tristă amintire! Și serviciile fixe sunt la fel de indisponibile! Scuze facebook! Scuzele se dau cu o reducere la preț!”, este una dintre reacțiile la mesajul Orange.

La începutul anului, Orange a primit o amendă de 14 milioane de euro de la Consiliul Concurenței, iar șefii companiei au spus că vor contesta sancțiunea.  „Orange România a fost sancţionată de către Consiliul Concurenţei pentru reacţia legitimă şi justificată de a stopa practicile comerciale înşelătoare ale unui furnizor de servicii. Reamintim că demersurile de stopare a comportamentelor frauduloase reprezintă o practică recomandată şi aplicată în România şi la nivel european. Respectul pentru client şi lege sunt principii fundamentale ale activităţii Orange. Suntem hotărâţi să ne protejam în mod legal clienţii ori de câte ori interesele acestora vor fi afectate. Orange va folosi toate mijloacele legale pentru a contesta această sancţiune”, au anunțat reprezentanții companiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri