ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Probleme pentru vedetele Dost şi Gelson: “Sunt morţi de oboseală”

Sporting a câştigat cu 5-0 meciul de la Guimaraes, ultimul înainte de returul cu FCSB de pe Arena Naţională, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45. Jorge Jesus a declarat după meci că...
Autor: Marian Popovici | 20.08.2017 | 17:37
Probleme pentru vedetele Dost şi Gelson:

Sporting a câştigat cu 5-0 meciul de la Guimaraes, ultimul înainte de returul cu FCSB de pe Arena Naţională, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45. Jorge Jesus a declarat după meci că vedetele Bas Dost şi Gelson Martins sunt morţi de oboseală din cauza căldurii excesive de la Guimaraes, anunţă Record. 

ADVERTISEMENT

“Am jucat la 32 de grade celsius şi trebuie să ne recuperăm. Bas Dost şi Gelson Martins sunt complet morţi de oboseală. Jocul de astăzi a fost foarte obositor din cauza opoziţiei adversarului şi a temperaturii”, a spus Jesus după meci.

FCSB – Sporting Dost. Gazon nou pentru retur

FCSB – Sporting Dost. Antrenorul portughezilor a declarat că principalul obiectiv pentru Sporting este câştigarea titlului, calificarea în grupele Champions League fiind un boost financiar.

ADVERTISEMENT

FCSB – Sporting Dost. În tur, Sporting şi FCSB au încheiat la egalitate, 0-0, pe stadionul Jose Alvalade. Returul se dispută miercuri, de la ora 21:45 pe Arena Naţională. Meciul se dispută pe un gazon nou, montat înainte de meci. În tribune sunt aşteptaţi 50.000 de suporteri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!