Probleme pentru vedetele Dost şi Gelson: "Sunt morţi de oboseală"

Champions League, Arena Nationala, jorge jesus, FCSB - Sporting Dost

Sporting a câştigat cu 5-0 meciul de la Guimaraes, ultimul înainte de returul cu FCSB de pe Arena Naţională, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45. Jorge Jesus a declarat după meci că vedetele Bas Dost şi Gelson Martins sunt morţi de oboseală din cauza căldurii excesive de la Guimaraes, anunţă Record. 

"Am jucat la 32 de grade celsius şi trebuie să ne recuperăm. Bas Dost şi Gelson Martins sunt complet morţi de oboseală. Jocul de astăzi a fost foarte obositor din cauza opoziţiei adversarului şi a temperaturii", a spus Jesus după meci.

FCSB - Sporting Dost. Gazon nou pentru retur

FCSB - Sporting Dost. Antrenorul portughezilor a declarat că principalul obiectiv pentru Sporting este câştigarea titlului, calificarea în grupele Champions League fiind un boost financiar.

FCSB - Sporting Dost. În tur, Sporting şi FCSB au încheiat la egalitate, 0-0, pe stadionul Jose Alvalade. Returul se dispută miercuri, de la ora 21:45 pe Arena Naţională. Meciul se dispută pe un gazon nou, montat înainte de meci. În tribune sunt aşteptaţi 50.000 de suporteri.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091