News

Probleme pentru Viorica Dăncilă! Ce i s-a întâmplat în timp ce era în elicopter Eugen Teodorovici

19.05.2019 | 18:56
Probleme pentru Viorica Dancila Ce i sa intamplat in timp ce era in elicopter Eugen Teodorovici

Elicopterul guvernanților a avut probleme la aterizare în județul Gorj. În elicopter se aflau membrii ai guvernului printre care premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici. Miniștrii cabinetului Dăncilă se află în campanie în județul Gorj și au avut niște probleme serioase din cauza unor animale care se aflau acolo și s-au speriat din cauza zgomotelor produse de aparatul de zbor.

Elicopterul în care se afla Viorica Dăncilă a avut probleme la aterizare, în Gorj

Elicopterul a fost nevoit să survoleze zona minute în șir, iar membrii cabinetului au tras o sperietură zdravănă, informează Antena 3. Conform postului de televiziune, elicopterul nu a putut ateriza pe un teren dintr-o localitate gorjeană din cauza animalelor care alergau speriate, fapt pentru care pilotul a fost nevoit să facă alte manevre.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, iar elicopterul a reușit să aterizeze în siguranță duminică după-amiază. În interior se afla, printre alți oficiali, și baronul PSD Nicolae Bădălău, unul dintre cei mai importanți oameni din Guvern, cel care deține portofoliul Economiei. Dăncilă și colegii ei efectuau o vizită guvernamentală în Gorj.

Momente de panică pentru membrii Guvernului. Sursa foto: captură Antena 3

Viorica Dăncilă, mesaj către tineri

Astăzi, Viorica Dăncilă a avut un mesaj ferm de adresat pesediștilor cu care s-a văzut la Polovragi. Au participat la întâlnirea cu premierul persoane care fac parte din Tineretul Social Democrat. Viorica Dăncilă le-a spus să fie mândri că fac parte din acest partid și să nu fie ca alți tineri, care se remarcă prin înjurături și huiduieli.

“Avem tineri care au înţeles că nu prin jigniri şi nu prin violenţă pot soluţiona problemele din comunitate şi din ţară. Vreau să le dau un sfat şi vreau să dau un sfat tuturor: să fiţi mândri că sunteţi membri ai PSD, pentru că noi niciodată nu am luat măsuri împotriva românilor şi nu vom lua măsuri împotriva românilor.

Să fiţi mândri că sunteţi români, pentru că românii sunt oameni harnici, sunt oameni oneşti, sunt oameni patrioţi, sunt oameni care vor ca localitatea lor, judeţul lor, această ţară să se dezvolte. Să mergeţi cu capul sus oriunde în această lume şi să nu spuneţi cu vocea scăzută că veniţi din România”, a spus Dăncilă la Polovragi, conform știripesurse.ro.