Probleme pentru Vlăduţa Lupău. Cântăreaţa de muzică populară, de urgenţă la medic

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
30/09/2020, 12:09
Probleme pentru Vlăduţa Lupău. Cântăreaţa de muzică populară, de urgenţă la medic
Probleme pentru Vlăduţa Lupău. Cântăreaţa de muzică populară, de urgenţă la medic Sursa foto: Instagram.com

Vlăduța Lupău a trecut recent printr-un moment mai dificil. Cântăreața a postat un story pe Instagram în care apare primind ajutorul medicilor. Mai exact, solista stă întinsă în timp ce i se face o injecție în venă.

Videoclipul pe care l-a postat era însoțit și de un emoticon care descriea starea nu prea bună în care Vlăduța se afla în momentul respectiv.

Artista nu a explicat ce a pățit, reușind să-și îngrijoreze fanii. Dar acest lucru nu a ținut mult, în imaginea ulterioară o putem vedea direct în studio și având o dispoziție destul de bună.

Vlăduța Lupău, direct în studio după injecție

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, direct în studio după injecție
Sursa foto: Instagram

După ce a îngrijorat pe toată lumea arătând filmulețul în care i se făcea o injecție în mâna dreaptă, solista și-a informat fanii și ce s-a întâmplat ulterior. A mers la studio, cu zâmbetul pe buze, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nu este prima dată când Lupău împărtășește momentele mai puțin plăcute cu fanii ei pe Instagram. La inceputul acestei luni, ea a arătat admiratorilor zgârieturile pe care a reușit să și le producă după un incident care a avut loc exact în centrul orașului Cluj-Napoca.

„Vreau să vă zic ce model frumos mi-am făcut. Acest model l-am făcut după o căzătură chiar în centrul Clujului. Este un model frumos”, a ironizat ea întâmplarea.

Cântăreața este foarte activă in mediul online, ea postează regulat și își ține fanii la curent cu toate noutățile de care are parte. Recent, ea a imortalizat și împărtășit cu admiratorii o întreagă vizită pe care le-a făcut-o bunicilor. Astfel, toată lumea a putut să o admire scoțând cartofi sau fierbând prunele.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate tinere cântărețe de muzică populară. Ea a început să cânte la vârsta de 4 ani, iar în momentul de față se află în plină ascensiune și având deja în spate o carieră solidă.

Artista nu se poate plânge nici de viața personală. Aceasta este căsătorită de mai bine de un an cu portarul echipei CFR Cluj, Adrian Rus. Cei doi se înțeleg de minune și formează un cuplu solid.

Închide ×