ADVERTISEMENT
Life

Probleme pentru What’s Up și Jador! Polițiștii au venit imediat peste ei

Autor: Bogdan Solomon | 06.09.2020 | 14:15
Probleme pentru What’s Up și Jador! Polițiștii au venit imediat peste ei
Jador și What's Up au avut probleme cu Poliția în timpul filmărilor. Sursa foto: Facebook

What’s Up și Jador au început toamna cu o super colaborare. Piesa „Ce n-aș da” este pe repeat în FM și ocupă un loc fruntaș în topul celor mai urmărite videoclipuri de pe Youtube, cu peste 12.000.000 de vizualizări înregistrate într-un timp record.

ADVERTISEMENT

La așa cifre, nu e de mirare că artiștii au dat uitării toate problemele pe care le-au întâmpinat. Cum, nu știați? În timpul filmărilor, cei doi s-au trezit cu poliția „la ușă”, în urma unor reclamații pentru tulburarea liniștii publice.

Din fericire, agenții au fost suficient de îngăduitori încât să nu-i amendeze pe „vinovați”, dar au pus condiția ca „hărmălaia” să nu dureze până târziu în noapte. Potrivit unor surse citate de ciao.ro, nici proprietarii localului în care s-a filmat clipul nu au ieșit șifonați din „confruntarea” cu oamenii legii.

ADVERTISEMENT

What’s Up și Jador, probleme cu Poliția în timpul filmărilor

Filmările s-au desfășurat în urmă cu câteva săptămâni bune, în această vară, la un restaurant, de fițe, de pe Decebal. Aceștia au închiriat practic localul, după terminarea programului – atunci funcționa doar terasa, conform regulamentului. Astfel, au început filmarile pe la 01.30 noaptea.

Deși terasa s-a închis devreme, angajații au rămas să facă curățenie, să strângă, mai apoi au început ei, împreună cu echipa lor, să monteze camere și tot ce aveau nevoie pentru tragerea clipului. Filmarea clipului n-a durat mai mult de vreo 3 ore, așadar, destul de puțin, dar aceste ore au fost pline cu de toate.

ADVERTISEMENT

Multă muncă, și multă agitație și o vizită “neanunțată”. La un moment dat, în timpul filmărilor, la local și-ar fi făcut apariția un echipaj al poliției, acesta fiind anunțat de niște vecini din apropiere, că este mare gălăgie în local.

A ieșit What’s Up afară, la ei, în fața localului, și le-a explicat că se filmează un videoclip, că nu durează mult, că vor da muzica mai încet ca să nu mai deranjeze.

ADVERTISEMENT

I-ar fi invitat și în local ca să le arate că au camere de filmat și aparatură și că efectiv sunt la muncă, și nu la distracție. Domnii au fost înțelegători și nu au dat nicio amendă.

Este adevărat însă că și cei doi artiști, împreună cu echipa, au lăsat sonorul mai jos și au terminat cât mai repede filmările și au plecat”, a dezvăluit un apropiat al celor doi cântăreți pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!