Life

Probleme serioase de sănătate pentru o fostă concurentă de la Survivor România. Medicii au pus-o la regim

O fostă participantă la Survivor România are probleme serioase de sănătate. Medicii i-au spus că trebuie să țină regim alimentar.
17.04.2023 | 08:40
Probleme serioase de sanatate pentru o fosta concurenta de la Survivor Romania Medicii au puso la regim
Despre ce fostă concurentă de la Survivor România este vorba. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă de la Survivor România, din sezonul din 2022, se confruntă cu probleme de sănătate destul de serioase. Ajunsă pe mâinile medicilor, aceștia i-au spus că trebuie să țină neapărat un regim alimentar. ”Nu știu ce voi face la masa de Paști”, spune fosta participantă la competiția din Republica Dominicană.

Fosta concurentă de la Survivor România, pusă la regim de medici. Ce problemă i-au descoperit

De asemenea, persoana în cauză întâmpină noile probleme după ce în urmă cu două luni a fost iar la spital. Atunci, avea o răceală puternică, pe care nu o putea trata acasă. În prezent, face mari eforturi să urmeze sfatul medicilor cu privire la regim.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, căci la ea facem referire, a mărturisit că i s-a descoperit o alergie destul de severă, urticarie, din cauza căreia trebuie să consume, într-un interval de 10 zile, doar orez cu mere și piept de pui. Se amuză că este nevoită să aibă un alt meniu, chiar acum de Paști, dar se bucură, totodată, de faptul că va mai slăbi.

”Am niște probleme de sănătate și 10 zile trebuie să mănânc doar orez cu mere și piept de pui. Sunt niște probleme de sănătate noi și trebuie să țin un regim 10 zile, nu știu ce voi face la masa de Paște, cum o să mă abțin.

ADVERTISEMENT

Am o alergie, o urticare și trebuie să vedem care e cauza. Mi s-a dat regim. Nu știu cum naiba s-a nimerit fix acum de Paște (râde), dar măcar mai slăbesc, voi da niște kilograme jos”, a declarat Otilia Bilionera pentru Spynews

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera, într-un consiliu de la Survivor România 2022. Sursa foto: facebook

 

Cântăreața în vârstă de 30 de ani a mai precizat pentru sursa menționată și că de un an nu a mai făcut sport, drept urmare simte acest lucru. A mai acumulat kilograme, dar face totuși eforturi să nu consume produse care îi pot amplifica lipsa mișcării.

ADVERTISEMENT

Cum are grijă în general Otilia Bilionera de siluetă

Otilia Bilionera a spus că evită mâncarea grasă sau prăjită, deoarece se simte mai bine când se hrănește cu ceva sănătos. Din când, în când, își mai permite să se mai abată de la regulă, cu produse de fast-food, precum hamburger sau pizza.

”Eu n-am mai făcut sport de un an de zile, se vede, m-am mai îngrășat, eu oricum nu mănânc mâncare grasă sau prăjită, nu neapărat că mă abțin, că mie îmi place să mănânc, dar mă simt mai bine când mănânc mai sănătos. Bine, mai mănânc și eu un hamburger, o pizza”, a mai transmis interpreta.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera este una dintre cele mai renumite cântărețe din țară. A ajuns cunoscută la nivel național, dar și internațional, în 2014, atunci când a lansat melodia ”Bilionera”. În 2022, ea a făcut parte și din competiția Survivor România, fiind în echipa ”Faimoșilor”.

ADVERTISEMENT