Fotbal international

Probleme serioase pentru un titular al Norvegiei înaintea meciului cu România. Havard Nordtveit a simțit dureri în piept și a rezistat 30 de minute cu Spania

13.10.2019 | 09:36
Probleme serioase pentru un titular al Norvegiei inaintea meciului cu Romania Havard Nordtveit a simtit dureri in piept si a rezistat 30 de minute cu Spania
ADVERTISEMENT

Probleme serioase pentru Havard Nordtveit, fundașul central al echipei naționale a Norvegiei, înaintea meciului cu România care are loc marți, 15 octombrie, ora 21.45, pe Arena Națională, în Grupa F din preliminariile Campionatului European 2020.

Havard Nordtveit, titular al Norvegiei, probleme serioase înaintea meciului cu România

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.45 este cota pentru victoria României din meciul cu Norvegia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Fundașul care se află sub contract cu TSG Hoffenheim a fost titular în meciul disputat de Norvegia cu Spania, scor 1-1, în etapa a 7-a din Grupa F, a simțit dureri în zona pieptului și a fost înlocuit în minutul 30 cu Even Hovland. Internaționalul norvegian speră să ajungă la partida cu România și a explicat ce s-a întâmplat cu el în prima repriză din meciul cu Spania.

“Sunt pozitiv și voi face tot posibilul să joc cu România. Am simțit o durere în piept ca și cum cineva mi-a băgat o furculiță și apasă continuu. Este incomod. Există o mulțime de mușchi în zona respectivă”, a spus Nordtveit. Acesta a comentat și în legătură cu meciul disputat de Norvegia cu Spania. “Aproape că puteam să luăm cele trei puncte. Am controlat meciul mai mult decât ne-am fi putut dorit”, a mai spus fundașul după remiza cu Spania, scor 1-1, conform abcnyheter.no.

ADVERTISEMENT
Havard Nordtveit într-un meci jucat pentru naționala Norvegiei

Havard Nordtveit, om de bază în lotul Norvegiei

Havard Nordtveit este o prezență constantă în lotul echipei naționale a Norvegiei. Fundașul central în vârstă de 29 de ani a debutat pentru prima reprezentativă într-un meci amical jucat împotriva Lituaniei, scor 1-0, pe 8 iunie 2011. Acesta a bifat 51 de prezențe în tricoul echipei naționale a Norvehiei și a dat 2 goluri.

Partida dintre echipe națională a României și cea a Norvegiei se joacă marți, 15 octombrie, de la ora 21.45, în etapa a 8-a din Grupa F, din preliminariile EURO 2020, pe Arena Națională. La partidă vor fi prezenți peste 30.000 de copii sub 14 ani, toate acestea după ce suporterii au fost interziși la acest duel.

ADVERTISEMENT