Sport

Probleme și cu semnalul pe Gruia? FCSB, prima schimbare în minutul 66 cu CFR Cluj

În mod surprinzător, FCSB nu a efectuat nicio schimbare până în minutul 66 la derby-ul cu CFR Cluj. Dan Petrescu făcuse deja trei schimbări! Explicația lui Mihai Pintilii
05.02.2023 | 23:05
Probleme si cu semnalul pe Gruia FCSB prima schimbare in minutul 66 cu CFR Cluj
FCSB a făcut prima schimbare în minutul 66, în timp ce Dan Petrescu efectuase deja 3 înlocuiri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB a fost aproape să nu se mai joace, după ce nocturna stadionului din Gruia a cedat, însă în cele din urmă problemele s-au rezolvat. Un alt eveniment surpriză a avut loc însă pe stadionul „Constantin Rădulescu”.

FCSB, nicio schimbare până în minutul 66 cu CFR Cluj!

Vicecampioana României nu a efectuat nicio schimbare în prima repriză și nici măcar la pauză, așa cum obișnuia în majoritatea meciurilor.

ADVERTISEMENT

Semn că Gigi Becali nu mai intervenit sau că banca tehnică a FCSB a fost mulțumită de evoluția jucătorilor.

În cele din urmă, Andrea Compagno a fost înlocuit în minutul 66 cu David Miculescu, după ce s-a expus și a fost aproape de eliminare încă din primele secvențe ale meciului.

ADVERTISEMENT

De altfel, italianul nu a făcut un meci extraordinar și a fost destul de absent în jocul echipei, nereușind să își creeze nicio ocazie.

Iulian Cristea a revenit după aproape 8 luni ca titular la FCSB. Probleme musculare pentru fundașul central

Iulian Cristea a revenit în primul unsprezece al FCSB și a fost cea de-a doua schimbare a FCSB. Stoperul a acuzat probleme musculare, după ce i s-a blocat gamba. Chiar dacă accidentarea nu era una gravă, staff-ul medical al FCSB a decis să nu riște nimic, ținând cont că suprafața de joc era înghețată și riscul de agravare era destul de mare.

ADVERTISEMENT

Denis Haruț l-a înlocuit pe jucătorul de echipă națională, chiar dacă Iulian Cristea și-ar fi dorit să revină pe teren. Iar jucătorul venit de la FC Botoșani a intrat foarte bine în meci.

De cealaltă parte, CFR Cluj a efectuat nu mai puțin de trei schimbări în prima parte a reprizei secunde, până în minutul 61. Astfel, Deac a intrat în locul lui Cvek, Birligea în locul lui Petrila, iar Janga i-a lăsat locul lui Yeboah.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a fost și el introdus în prelungirile partidei. Fostul atacant al lui CFR Cluj l-a schimbat pe Octavian Popescu.

FCSB, 7 meciuri consecutive cu schimbări în prima repriză sau la pauză: „O să mai fie meciuri în care schimbă la pauză”

FCSB a avut nu mai puțin de șapte meciuri consecutive în care a efectuat cel puțin o schimbare în prima repriză sau la pauză:

Etapa a 18-a: U Craiova 1948 – FCSB 0-2 (nicio schimbare)
Etapa a 6-a: Botoșani – FCSB 2-3 (două schimbări)
Etapa a 19-a: FCSB – Mioveni 5-1 (două schimbări)
Etapa a 20-a: Chindia – FCSB 0-2 (o schimbare)
Etapa a 9-a: FCSB – CFR Cluj 0-1 (o schimbare)
Etapa a 21-a: FCSB – FC Botoșani 1-0 (o schimbare)
Etapa a 22-a: Hermannstadt – FCSB 0-1 (două schimbări)
Etapa a 23-a: FCSB – Farul 2-3 (două schimbări)
Etapa a 24-a: CFR Cluj – FCSB (nicio schimbare)

„Echipa a jucat foarte bine. O să fie meciuri în care o să se schimbe la pauză. Băieții au demonstrat și au avut atitudine”, a spus Mihai Pintilii iritat la finalul partidei despre acest subiect

ADVERTISEMENT