Sport
notix pixel id

Probleme și la olteni! Universitatea Craiova, fără fundaș dreapta cu Clinceni. Ce improvizări poate face „Reghe”

Universitatea Craiova întâmpină mari probleme de lot pentru meciul de luni cu Academica Clinceni, din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1.
15.10.2021 | 21:55
Probleme și la olteni! Universitatea Craiova, fără fundaș dreapta cu Clinceni. Ce improvizări poate face „Reghe”
Laurențiu Reghecampf gânditor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf are bătăi mari de cap pentru meciul de luni, 18 octombrie, cu Academica Clinceni, la care nu va avea niciun fundaș dreapta disponibil.

Ștefan Vlădoiu și Antoine Conte s-au accidentat recent și nu au putut fi recuperați rapid, motiv pentru care „Reghe” va fi nevoit să improvizeze în duelul cu ultima clasată din Liga 1.

Universitatea Craiova, fără fundaș dreapta cu Academica Clinceni

Universitatea Craiova are probleme de lot înainte de duelul cu Academica Clinceni, iar oltenii nu au la dispoziție niciun fundaș dreapt pentru duelul împotriva ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu s-a accidentat la duelul cu FC U Craiova 1948, iar Antoine Conte s-a accidentat în săptămâna premergătoare derby-ului orașului. Cei doi nu au putut fi recuperați în timp util și nu vor juca împotriva Clinceniului.

Totodată, Vladimir Screciu nu poate fi folosit pentru că a acumulat deja patru cartonașe galbene și este suspendat din această cauză, iar Laurențiu Reghecampf trebuie să improvizeze.

ADVERTISEMENT

Ce soluții îi rămân lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este nevoit să improvizeze pentru a acoperi postul de fundaș dreapta la meciul cu Academica Clinceni, iar o variantă poate fi Bogdan Vătăjelu.

În locul lui Vladimir Screciu poate intra Marius Constantin, iar jucătorul U21 pe care „Reghe” îl va trimite în teren încă din primul minut poate fi un jucător ofensiv, precum Ștefan Baiaram, Jovan Markovic sau George Cîmpanu.

ADVERTISEMENT

Dacă va alege unul dintre cei trei puști, Laurențiu Reghecampf va fi nevoit să sacrifice un jucător ofensiv și va fi pus în fața deciziei de a lăsa pe banca de rezerve pe unul dintre principalele „arme” ofensive ale echipei, adică Andrei Ivan, Gustavo Vagenin sau Elvir Koljic.

Cîmpanu, Markovic și Baiaram vin după un scandal pe care l-au provocat la lotul României U21, mai exact în avion, la întoarcerea „tricolorilor mici” în România, după cantonamentul de la Marbella.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Florin Bratu le-a luat apărarea, dar a recunoscut că a discutat cu cei trei, pentru ca astfel de momente să nu se mai petreacă în viitor:

Am vorbit și cu Baiaram și cu Cîmpanu… au spus că s-a exagerat puțin. Sunt niște adolescenți, care, normal, se mai tachinează. Nu e bine ce au făcut, pentru că sunt într-un spațiu public și reprezintă echipa națională.

ADVERTISEMENT

Dar, gândiți-vă că echipa venea după trei ore de tranzit, plus încă una de zbor, plus că e și situația pandemică. Eu cred că noi suntem puțin sensibili, nu e în regulă ce au făcut, eu îmi cer scuze față de domnul deranjat și de soția lui”.

„Am vorbit cu ei și o să mai port discuții, pentru că ei trebuie să înțeleagă că echipa națională este expusă oricând, iar noi trebuie să prevenim astfel de lucruri”, a mai spus Florin Bratu.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik