Sport

Probleme și la olteni! Universitatea Craiova, fără fundaș dreapta cu Clinceni. Ce improvizări poate face „Reghe”

Universitatea Craiova întâmpină mari probleme de lot pentru meciul de luni cu Academica Clinceni, din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1.
15.10.2021 | 21:55
Probleme si la olteni Universitatea Craiova fara fundas dreapta cu Clinceni Ce improvizari poate face Reghe
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf are bătăi mari de cap pentru meciul de luni, 18 octombrie, cu Academica Clinceni, la care nu va avea niciun fundaș dreapta disponibil.

Ștefan Vlădoiu și Antoine Conte s-au accidentat recent și nu au putut fi recuperați rapid, motiv pentru care „Reghe” va fi nevoit să improvizeze în duelul cu ultima clasată din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, fără fundaș dreapta cu Academica Clinceni

Universitatea Craiova are probleme de lot înainte de duelul cu Academica Clinceni, iar oltenii nu au la dispoziție niciun fundaș dreapt pentru duelul împotriva ilfovenilor.

Ștefan Vlădoiu s-a accidentat la duelul cu FC U Craiova 1948, iar Antoine Conte s-a accidentat în săptămâna premergătoare derby-ului orașului. Cei doi nu au putut fi recuperați în timp util și nu vor juca împotriva Clinceniului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Vladimir Screciu nu poate fi folosit pentru că a acumulat deja patru cartonașe galbene și este suspendat din această cauză, iar Laurențiu Reghecampf trebuie să improvizeze.

Ce soluții îi rămân lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este nevoit să improvizeze pentru a acoperi postul de fundaș dreapta la meciul cu Academica Clinceni, iar o variantă poate fi Bogdan Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

În locul lui Vladimir Screciu poate intra Marius Constantin, iar jucătorul U21 pe care „Reghe” îl va trimite în teren încă din primul minut poate fi un jucător ofensiv, precum Ștefan Baiaram, Jovan Markovic sau George Cîmpanu.

Dacă va alege unul dintre cei trei puști, Laurențiu Reghecampf va fi nevoit să sacrifice un jucător ofensiv și va fi pus în fața deciziei de a lăsa pe banca de rezerve pe unul dintre principalele „arme” ofensive ale echipei, adică Andrei Ivan, Gustavo Vagenin sau Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Cîmpanu, Markovic și Baiaram vin după un scandal pe care l-au provocat la lotul României U21, mai exact în avion, la întoarcerea „tricolorilor mici” în România, după cantonamentul de la Marbella.

Selecționerul Florin Bratu le-a luat apărarea, dar a recunoscut că a discutat cu cei trei, pentru ca astfel de momente să nu se mai petreacă în viitor:

Am vorbit și cu Baiaram și cu Cîmpanu… au spus că s-a exagerat puțin. Sunt niște adolescenți, care, normal, se mai tachinează. Nu e bine ce au făcut, pentru că sunt într-un spațiu public și reprezintă echipa națională.

Dar, gândiți-vă că echipa venea după trei ore de tranzit, plus încă una de zbor, plus că e și situația pandemică. Eu cred că noi suntem puțin sensibili, nu e în regulă ce au făcut, eu îmi cer scuze față de domnul deranjat și de soția lui”.

„Am vorbit cu ei și o să mai port discuții, pentru că ei trebuie să înțeleagă că echipa națională este expusă oricând, iar noi trebuie să prevenim astfel de lucruri”, a mai spus Florin Bratu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Academica Clinceni: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT