Fotbal intern

Probleme uriașe pentru Adrian Mititelu. Sediul FCU Craiova a fost executat silit

18.09.2020 | 14:14
Probleme uriase pentru Adrian Mititelu Sediul FCU Craiova a fost executat silit
ADVERTISEMENT

Sediul clubului FCU Craiova, grupare patronată de Adrian Mititelu, a fost executat silit și este scos la licitație.

Formația olteană a promovat în vară în Liga 2 și are un start de sezon foarte bun cu două victorii și o remiză. După trei etape, FCU Craiova se află pe locul secund, în spatele Rapidului.

ADVERTISEMENT

Conducerea tehnică a formației a fost preluată de italianul Nicolo Napoli, care s-a întors la echipă după demiterea surprinzătoare a lui Eugen Trică.

Executare silită pe sediul clubului FC U Craiova

În ciuda faptului că pe plan sportiv lucrurile merg foarte bine, FCU Craiova are în continuaare probleme după ce sediul clubului a fost executat silit pentru o datorie veche de aproape 10 ani la un credit.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook Executari.com apare în data de 14 septembrie faptul că a fost executat silit sediul clubului FCU Craiova, un hotel cu subsol (11 camere), parter (9 camere) și trei etaje (74 camere).

Sursa citată notează că stabilimentul este scos la licitație publică simplă. Se vinde clădirea de 2.247 mp și un teren adiacent de 768 mp.

ADVERTISEMENT

‼️ ????????????‼️ ????????? ?????? ?‍⚖️?‍⚖️?‍⚖️? Hotel S+P+3E – 2.247 mp + Teren – 768 mp, Craiova? ???ț ???????:…

Geplaatst door Executari.com op Maandag 14 september 2020

Prețul de pornire al licitație este de 897.141 de euro, redus cu 25%, dar negociabil. Doritorii sunt îndemnați să facă propuneri, dar sunt înștiințați că se cere ă o garanție de 10% din preţul de pornire.

Ionuț Stroe, ministrul de la Ministerul Tineretului și Sportului, este cea mai nouă parte implicată în scandalul de la Craiova. După ce a apărat formația din Liga 1, despre care a spus că este adevărata continuatoare a tradiției Universității Craiova, Ionuț Stroe a fost jignit și atacat de către Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu se află în conflict deschis cu Primăria din Craiova, dar și cu Federația Română de Fotbal încă din vara lui 2011, când echipa pe care o patrona a fost dezafiliată. În locul acesteia, FRF a permis înscrierea în Liga 2 a unei echipe nou înființate la Craiova, pe care Mititelu și o bună parte a fanilor olteni o acuză că nu ar fi, de fapt, continuatoarea de drept a tradiției leilor din Bănie.

ADVERTISEMENT