News

Probleme uriașe pentru clienții Raifeissen Bank! Zeci de oameni acuză că li s-au reținut mii de lei de pe carduri. Cum se apără banca

14.07.2020 | 19:14
Probleme uriase pentru clientii Raifeissen Bank Zeci de oameni acuza ca li sau retinut mii de lei de pe carduri Cum se apara banca
ADVERTISEMENT

Probleme uriașe pentru clienții Raifeissen Bank! Zeci de oameni spun că s-au trezit cu mii de lei blocați pe carduri. Problema a apărut când aceștia au încercat să scoată bani de la bancomate.

Câțiva s-a plâns că nu pot folosi deloc cardurile de câteva zile. “Urma sa plecam în concediu, m-am dus sa scot 4000 de lei de la bancomat.

ADVERTISEMENT

M-am trezit și fără cash și fără bani pe card, nu pot sa alimentez mașina, nu pot să-mi fac cumpărăturile.

Clienții Raifeissen Bank, acuze dure la adresa băncii!

Nu putem pleca nicăieri, banii sunt blocați la ei, și ne asigura în continuare ca se va rezolva în cel mai scurt timp”,  a postat un client pe pagina de Facebook a băncii.

ADVERTISEMENT

Raifeissen a încercat să se apere și a publicat un mesaj pe aceeași rețea de socializare. “Dragi clienți, în acest moment, tranzacțiile efectuate cu cardurile de debit funcționează cu întreruperi, motiv pentru care vă cerem scuze pentru disconfortul creat.

Depunem toate eforturile pentru remedierea situației. De asemenea, vă asigurăm că toate sumele care au fost blocate vă vor fi returnate în cel mai scurt timp posibil. Mulțumim pentru înțelegere”, au scris reprezentanții băncii

ADVERTISEMENT

Postarea a strâns destul de repede câteva sute de comentarii, dar și zeci de distribuiri. Oamenii au continuat să transmită că nu-și pot folosi cardurile.

“Dacă pierd 1-2 nopți de cazare achitate deja, cui ii pasă? Cine suporta pierderea? Clientul, banca face mereu sa nu iasă cu nimic în pierdere”, a mai reclamat un bărbat.

ADVERTISEMENT

“Astazi am primit refuz la plata de 2 ori la un POS Raiffeisen folosind un card de la alta banca. A treia incercare dar la un POS BRD (acelasi comerciant) a fost cu succes.

Apoi a venit surpriza: banii au fost retrasi si pentru cele doua tranzactii esuate desi am primit chitanta cu tranzactie declinata. Good job Raiffeisen!”, a spus un alt utilizator.

“Nu e ok sa lasati oamenii fara bani atata timp. Incerc sa va contactez de 2 ore pentru a primii banii inapoi si tot nu mi s-a spus exact cand ii voi avea. Deja consider sa schimb banca”, susține un altul.

“Eu am patit asa ieri dar pana seara mi.au bagat banii fara sa reusesc sa vb cu cineva la nr dat de ei la banca,*2000”, scrie un altul”, a mai postat un alt utilizator.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: