Fotbal intern

Probleme uriașe pentru FCSB cu 24 de ore înainte de derby! Ce decizie a luat Mihai Pintilii. VIDEO

13.04.2019 | 21:46
Probleme uriase pentru FCSB cu 24 de ore inainte de derby Ce decizie a luat Mihai Pintilii VIDEO

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, are probleme uriașe cu 24 de ore înainte de marele derby cu CFR Cluj, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Finanțatorul ”roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a vrut să meargă la întâlnirea care se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, dar s-a răzgândit în ultimul moment și va rămâne la București.

Probleme uriașe pentru FCSB cu 24 de ore înainte de derby

Tot în Capitală va rămâne și căpitanul vicecampioanei României, Mihai Pintilii, care nu este refăcut complet după accidentarea suferită la meciul cu Sepsu Sfântu Gheorghe. Astfel, tehnicianul Mihai Teja s-a trezit cu o problemă uriașă cu 24 d eore înaintea derby-ului cu CFR Cluj, mai ales că se spera în recuperarea căpitanului, după ce acesta a fost la Belgrad pentru a se trata la Marijana Kovacevic.

Deși Mihai Teja a anunțat în conferința de presă susținută sâmbătă dimineață că Mihai Pintilii nu mai are probleme medicale, în cele din urmă a luat decizia de a nu-l include pe mijlocaș în lotul care a făcut deplasarea la Cluj-Napoca. Căpitanul FCSB-ului nu s-a antrenat deloc în această săptămână, iar împreună cu tehnicianul a luat decizia să nu joace în meciul cu CFR pentru că ar risca o accidentare mai gravă.

Mihai Pintilii se distrează cu Olimpiu Moruțan la antrenamentul FCSB-ului
Mihai Pintilii se distrează cu Olimpiu Moruțan la antrenamentul FCSB-ului

Pintilii va fi apt pentru meciul cu Viitorul

Mihai Pintilii a stat de vorbă cu Mihai Teja după ședința de pregătire de sâmbătă și au luat decizia că este mai important ca jucătorul să se refacă în totalitate pentru a putea juca în ultimele cinci etape din acest sezon. Fotbalistul va urma în continuare programul de recuperare la București și va fi apt pentru meciul cu FC Viitorul, care se va disputa duminică, 21 aprilie, de la ora 21:00, la Ovidiu.

Delegația FCSB a ajuns sâmbătă seară la Cluj-Napoca, acolo unde o va întâlni duminică pe CFR.

Gepostet von FCSB am Samstag, 13. April 2019

Delegația FCSB-ului a ajuns sâmbătă seară la Cluj-Napoca pentru meciul cu CFR, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Întâlnirea se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO. Mihai Teja a anunțat că vizează victoria în derby-ul sezonului și astfel să egaleze la puncte liderul clasamentului din Liga 1 Betano.