Fotbal international

Probleme uriașe pentru Jerome Boateng. Este din nou anchetat de poliție, după moartea fostei iubite

24.02.2021 | 23:54
Probleme uriase pentru Jerome Boateng Este din nou anchetat de politie dupa moartea fostei iubite
ADVERTISEMENT

Problemele se țin scai de fundașul lui Bayern Munchen, Jerome Boateng. Fostul fotbalist al lui Manchester City este din nou subiectul unei anchete într-un caz de violență domestică.

El a fost acuzat în 2019 că a bătut-o pe Kasia Lendhardt, fosta sa iubită, care s-a sinucis și a fost găsită moartă în data de 10 februarie 2021. Dosarul lui Boateng fusese închis, însă noi detalii au ieșit la iveală în urma autopsiei tinerei de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a sinucis la doar opt zile după ce a fost anunțată oficial despărțirea dintre ea și jucătorul care a cucerit și Campionatul Mondial cu naționala Germaniei, în 2014.

Probleme uriașe pentru Jerome Boateng. A fost redeschis dosarul de violență domestică

Chiar dacă se despărțise de Kasia Lenhardt, fosta sa iubită, Jerome Boateng a fost afectat profund de moartea acesteia. Poloneza a fost găsită moartă în apartamentul său din Berlin, în data de 10 martie.

ADVERTISEMENT

Pe lângă șocul morții femeii alături de care s-a aflat într-o relație timp de 15 luni, fundașul central al lui Bayern Munchen a fost lovit și de vestea că un dosar de violență domestică în care fusese acuzat în 2019 a fost redeschis.

Decizia redeschiderii dosarului a fost luată după ce procurorii germani au intrat în posesia unor informații obținute în urma autopsiei Kasiei Lenhardt. Aceasta prezenta o fractură a lobului urechii.

ADVERTISEMENT

Dosarul deschis în 2019 viza clarificarea acuzațiilor aduse lui Boateng, care era suspectat că a lovit-o pe Lenhardt. În 2020, dosarul s-a închis, dar Bild anunță că procuroarea Anne Leiding a fost convinsă de noile dovezi să continue investigația.

„Ancheta este în desfășurare, nu s-a terminat încă, deoarece au apărut informații noi”, au explicat autoritățile din Germania, care au motive să creadă că Boateng a lovit-o intenționat pe fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

Sinuciderea a fost confirmată în cazul morții Kasiei Lenhardt

Un lucru este sigur, în legătură cu fosta iubită a lui Jerome Boateng. Poloneza care a murit la 25 de ani nu a fost ucisă, ci și-a curmat singură zilele, așa cum a reieșit din ancheta polițiștilor germani.

la doar o săptămână după oficializarea despărțirii de apărătorul neamț în vârstă de 32 de ani, Lenhardt a fost găsită moartă în apartamentul său din capitala Germaniei. Totul se petrecea chiar în ziua în care Noah, fiul ei, împlinea 6 ani.

ADVERTISEMENT