Stiri sportive

Unitate fără margini. BOTEZ FĂRĂ DAR! “Veniţi gratis!”

Deşi se află pe un loc care le asigură promovarea în Liga 1, giuleştenii nu sînt, însă, siguri că vor putea evolua sezonul viitor alături de Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Întreaga suflare...
31.05.2014 | 00:07
Unitate fara margini BOTEZ FARA DAR Veniti gratis

Deşi se află pe un loc care le asigură promovarea în Liga 1, giuleştenii nu sînt, însă, siguri că vor putea evolua sezonul viitor alături de Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Întreaga suflare rapidistă aşteaptă cu sufletul la gură verdictul de la TAS, însă, pînă atunci, jucătorii se pregătesc de petrecere. Duminica viitoare, pe 8 iunie, Ionuţ Voicu îşi va boteza băieţelul, iar la eveniment au fost invitaţi foşti sau actuali jucători ai Rapidului, dar şi familia şi prietenii fundaşului.

1.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 3-0,LIGA 1 (26.09.2013)

“Merităm o petrecere după un an de supărări!”

Petrecerea va avea loc la un restaurant de lux de lîngă Primăria Capitalei, la care vor fi prezenţi foşti sau actuali colegi ai lui Voicu de la Rapid. Din cauza problemelor financiare, vestea botezului a îngrijorat o parte a fotbaliştilor din lotul lui Viorel Moldovan, însă fundaşul giuleştenilor s-a ocupat şi de acest aspect. “Mi-am invitat toţi colegii, antrenorii, preşedintele. Va mai veni şi Oros. Va fi ceva frumos. Cîţiva dintre colegii mei mi-au spus că nu au bani, dar le-am spus că nu e nevoie să dea nimic, important este ca ei să fie prezenţi. Merităm să facem o petrecere împreună, după un an în care am avut atîtea supărări. Ne mai destindem şi noi”, a spus Ionuţ Voicu pentru FANATIK.RO.

“Herea şi prietena sa vor fi naşi”

Pentru acest eveniment, Voicu şi soţia sa au decis ca părintele spiritual al micuţului să fie un fost coleg de-al său de la Rapid, Ovidiu Herea. “Va fi ceva frumos, abia aştept. Sînt emoţionat, îmi botez primul băieţel. Numele lui va fi Ianis Ioan. Naşii lui vor fi Herea şi prietena lui, Bianca. Mă cunosc de foarte mult timp cu Ovidiu, este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”, a spus Voicu pentru FANATIK.RO. De remarcat că Herea şi iubita sa l-au botezat, în urmă cu patru ani, pe cel de-al doilea fiu al lui Costin Lazăr, cei doi mijlocaşi ai Rapidului din vremea respectivă fiind buni prieteni de mai mult timp.

5

Neplătit de un an

Gestul lui Voicu de a-şi invita şi colegii cu probleme financiare la botez este unul impresionant, dacă ţinem cont că fundaşul nu a mai încasat vreun salariu de un an. După remiza cu Unirea Slobozia, fotbalistul giuleştenilor a sărit la gîtul lui Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu, pe care i-a acuzat că-şi fac imagine pe spatele Rapidului. “Este o remiză muncită, o remiză de caracter. Caracter pe care îl avem doar noi, jucătorii, şi suporterii. Nu şi aceşti oameni care nici patroni nu sînt. Sînt nişte nesimţiţi, care vin la meci doar ca să îşi dea aere prin tribuna oficială. Nu mă interesează cu ce prinţ a venit la meci, eu unul mă simt jignit atîta timp cît sînt neplătit de 12 luni, ca şi colegii mei de altfel”, a spus Voicu după remiza cu Slobozia, scor 2-2.

 

 

Tags: