ADVERTISEMENT
Fotbal international

Problemele continuă la Barcelona! Președintele catalanilor vrea să reducă din nou salariile jucătorilor

Autor: Andrei Șchiopu | 03.06.2020 | 11:33
Problemele continuă la Barcelona! Președintele catalanilor vrea să reducă din nou salariile jucătorilor
Problemele continuă la Barcelona! Președintele catalanilor i-a rugat pe fobtaliști să accepte o nouă reducere salarială. Sursă foto: hepta.ro

Problemele continuă la FC Barcelona, iar după ce jucătorii au acceptat reducerea cu 70% a salariile pe toată durata pandemiei de coronavirus Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, i-a rugat pe fotbaliști să accepte o nouă diminuare a salariilor.

ADVERTISEMENT

Președintele Barcelonei i-a rugat pe fotbaliști să accepte o nouă reducere a salariilor

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, i-a rugat pe fotbaliști să accepte o nouă reducere a salariilor, din cauza problemelor financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

Catalanii ar avea nevoie de mai puțin de 10.000.000 de euro la nivelul staff-ului, ceea ce s-ar putea rezolva, dacă fotbaliștii sunt de acord cu scăderea salariilor.

ADVERTISEMENT

Nici la Real lucrurile nu stau mai bine

Pandemia de coronavirus a afectat toate echipele de fotbal din lume, indiferent de nume, motiv pentru care și la Real Madrid situația financiară nu este una tocmai bună, motiv pentru care și elevii lui Zinedine Zidane vor avea salariile diminuate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Între timp, Real Madrid nu va mai juca pe „Santiago Bernabeu” în acest sezon și se va muta pe „Estadio Di Stefano”, arena pe care evoluează Real Madrid Castilla, din cauza lucrărilor care se fac pentru noua arenă a „galacticilor”. „Estadio Di Stefano” poartă numele legenedei Alfredo Di Stefano și are o capacitate de 6.000 de locuri, care a fost inaugurat în 2006, într-un meci demonstrativ Real Madrid – Stade Reims, 6-1.

ADVERTISEMENT

Real Madrid nu va face niciun transfer în 2020

Prima ligă din Spania va fi reluată pe 11 iunie, iar Real Madrid şi Barcelona îşi vor continua lupta pentru titlul de campioană. Cu toate acestea, fanii “galacticilor” au primit o veste neplăcută: oficialii clubului nu vor face niciun transfer în 2020.

James Rodriguez și Gareth Bale, unul dintre fotbaliștii cu cele mai mari salarii, sunt primii fotbaliști pe lista plecărilor din echipa „galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Cumulul salariilor jucătorilor lui Real Madrid este de 238 de milioane de euro net pe sezon. Prin reducerea cu 30 la sută ar rezulta o economie în jur de o sută de milioane de euro, aici fiind incluse și taxele ce ar trebui achitate către Fisc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!