Fotbal intern

Problemele continuă la CFR Cluj! Un fost jucător și antrenor cu juniorii a dat în judecată clubul: „Voiau să scape de mine”

23.05.2020 | 13:28
Problemele continua la CFR Cluj Un fost jucator si antrenor cu juniorii a dat in judecata clubul Voiau sa scape de mine
Problemele continuă la CFR Cluj! Un fost jucător și antrenor cu juniorii a dat în judecată clubul: „Voiau să scape de mine, că sunt ginerele lui Iuliu Mureșan”. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Sorin Oncică, fostul jucător al CFR-ului și antrenor cu juniorii, și-a dat în judecată fostul club, după ce spune că oficialii campioanei României ar fi încercat să scape de el pentru că este ginerele lui Iuliu Mureșan.

Un fost jucător și antrenor cu juniorii de la CFR Cluj a dat în judecată clubul

Sorin Oncică, fostul jucător al CFR-ului, și-a dat în judecată clubul, pentru că se simte nedreptățit: „ONCICĂ ŞTEFAN SORIN Reclamant FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA Pârât Şedinţe 20.05.2020 Ora estimata: 10:30 Complet: Complet 6 LMs – L Tip solutie:

ADVERTISEMENT

Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul OSS în contradictoriu cu pârâta Societatea FC CFR 1907 C SA.

Obligă pârâta la plata către reclamant a drepturilor salariale neacordate aferente perioadei februarie 2019 – iulie 2019, precum și la plata dobânzii legale penalizatoare aferente acestor drepturi, de la data scadenței şi până la data plăţii efective. Respinge în rest acţiunea ca neîntemeiată”.

ADVERTISEMENT

„Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 20.05.2020. Document: Hotarâre 643/2020 20.05.2020”, se arată în hotărârea Tribunalului Cluj.

„Voiau să scape de mine pentru că eram ginerele lui Iuliu Mureșan!”

Sorin Oncică este ginerele lui Iuliu Mureșan și crede că această legătură i-a adus mai multe momente dificile la CFR Cluj: „Nu e o sumă imensă, dar pentru mine contează onoarea. E vorba de respect, nu de bani. Și am demarat încă un proces, să îmi recuperez salariile inclusiv pe 2020.

ADVERTISEMENT

Am contract pe durată nedeterminată, încă în vigoare, dar nu m-au lăsat să muncesc. Acționarul principal, Marian Băgăcean, dar și clubul m-au tratat cu o aroganță incredibilă! Acum o să plătească mult mai mult”.

Oncică povestește cum „șicanele au început imediat după îndepărtarea de la club a socrului meu, președintele Iuliu Mureșan. Eram antrenor la juniorii mari. În ianuarie 2019, când nu era activitate la club, m-au trimis în concediu de odihnă, deși eu nu cerusem asta.

ADVERTISEMENT

Apoi au început să îmi caute motive, ba că sunt părinți nemulțumiți de ce fac eu la antrenamente, ba că nu veneam la club. Îmi făcuseră și o condică, mă puneau absent retroactiv, din decembrie 2018. M-au chemat și în comisie disciplinară la club.

Domnul Băgăcean a făcut tot ce a putut să mă facă să plec. Aveau nevoie de acordul meu, fiindcă am contract pe durată nedeterminată și nu poate fi reziliat unilateral”, a spus Sorin Oncică pentru gsp.ro.

„Au crezut că o să plec cuminte, cum a făcut-o socrul meu. Dar le-am zis că eu n-o să-i las așa. Acum să plătească, să vadă unde duce lipsa de respect”, a mai spus Oncică.

ADVERTISEMENT