Fotbal intern

Problemele continuă la Dinamo! Se amână externarea unuia dintre fotbaliștii depistați pozitiv cu COVID-19. Exclusiv

20.07.2020 | 14:58
Problemele continua la Dinamo Se amana externarea unuia dintre fotbalistii depistati pozitiv cu COVID19 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo este un focar de COVID-19 în aceste zile. 10 jucători și maseurul formației au fost depistați pozitiv și viitorul este incert pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Câțiva jucători au avut nevoie de spitalizare după ce au resimțit simptome de COVID-19, iar externarea unora dintre ei se amână deși sperau să iasă din spital în cursul zilei de luni.

Cei 10 fotbaliști depistați pozitiv sunt: Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu.

ADVERTISEMENT

Dintre aceștia, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Ștefan Fara, Andrei Sin și Diego Fabbrini au fost spitalizați după ce au resimțit dureri în zona capului, spatelui și sensibilități la nivelul pielii. Ei se află în continuare în spital.

Problemele continuă la Dinamo! Andrei Sin rămâne în spital

Din informațiile FANATIK, deși spera să fie externat luni din spital, Andrei Sin va mai rămâne câteva zile internat, chiar dacă starea lui este bună în acest moment și nu mai resimte niciun fel de dureri.

ADVERTISEMENT

Doctorii i-au recomandat fotbalistului să mai facă un set de analize, astfel încât să fie siguri că totul este în regulă și, ulterior, fotbalistul va mai efectua un test COVID-19. Dacă analizele vor ieși bine și testul va fi negativ, fundașul roș-albilor nu va mai fi nevoit să rămână în carantină.

Însă, deocamdată Sin va rămâne internat până când toate aceste analize vor fi complete, inclusiv testul COVID-19. Asta înseamnă că vor mai fi câteva zile de spitalizare, însă în scenariul ideal jucătorul ar putea să iasă din spital direct pe terenul de antrenament, fără să mai stea în carantină, asta în cazul în care testul va ieși negativ.

ADVERTISEMENT

Marți va fi efectuat un nou set de teste la Dinamo! Anunțul LPF

În altă ordine de idei, marți va fi o nouă rundă de testare anti-COVID-19 pentru lotul dinamoviștilor. Ulterior, după ce vor veni rezultatele, Liga Profesionistă de Fotbal va lua o decizie în ceea ce privește reprogramarea meciurilor pe care le au “câinii” de disputat.

“Nu știu când va putea fi programată Dinamo. Vom vedea după ce vin rezultatele, atunci sper să fie lucrurile mult mai clare. Nu putem spune în acest moment ce va fi pentru că nu este clară situația.

ADVERTISEMENT

Nu știm câți testați pozitiv sunt, trebuie să vedem documentele oficiale de la club și clinicile la care s-a făcut testarea și apoi vom putea lua o decizie”, a spus Justin Ștefan pentru FANATIK.

Dinamo se află într-o situație delicată, având trei meciuri din play-out mai puțin disputate decât restul echipelor. Echipa lui Gigi Mulțescu se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 21 de puncte acumulate.

  • 7 meciuri a disputat Dinamo în play-out
  • 12 membri de la Dinamo au fost depistați pozitiv de la restartul campionatului
ADVERTISEMENT