Sport

Problemele continuă la FCSB. Florin Tănase, șanse mici să fie recuperat pentru meciul cu Farul. Update exclusiv

MM Stoica a anunțat că problemele continuă la FCSB, iar FANATIK a aflat Florin Tănase are șanse mici să fie recuperat pentru meciul cu Farul Constanța, programat duminică, 24 octombrie.
19.10.2021 | 16:03
Problemele continua la FCSB Florin Tanase sanse mici sa fie recuperat pentru meciul cu Farul Update exclusiv
ADVERTISEMENT
19-10-2021
13:03

Florin Tănase, 20% șanse să fie recuperat cu Farul

FANATIK a aflat că Florin Tănase a revenit astăzi la antrenamente. Căpitanul FCSB s-a pregătit parțial însă nu a putut finaliza ședința de pregătire.

Prin urmare, sunt șanse mari ca meciul cu Farul Constanța să fie amânat deoarece echipa lui Edi Iordănescu nu va avea la dispoziție cel puțin 13 jucători eligibili, așa cum specifică regulamentul.

„E posibil ca meciul cu Farul să fi amânat. Fac rugăciune și văd dacă mă luminează Dumnezeu. Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul”, a declarat patronul FCSB la PRO X.

Managerul general al vicecampioanei României a anunțat că Florin Tănase s-a accidentat la finalul meciului cu CS Mioveni și are glezna umflată, dar și faptul că Octavian Popescu a ieșit pozitiv la testul de coronavirus, confirmând dezvăluirea exclusivă oferită de FANATIK.

Astfel, cei doi se adaugă pe o listă lungă de indisponibilități la echipă, pe care FANATIK a prezentat-o zilele trecute.

ADVERTISEMENT

MM Stoica anunță că problemele continuă la FCSB

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a anunțat că problemele de lot continuă la vicecampioana României, veștile proaste continuând să vină și după duelul cu CS Mioveni, scor 3-0, atunci când formația lui Edi Iordănescu a avut doar doi jucători pe banca de rezerve:

„Da, și Tavi Popescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Tănase e accidentat, are glezna cât pepenele ăla galben, nu cel roșu. Suntem doar 12 acum.

ADVERTISEMENT

Jucătorii noștri de perspectivă sunt împrumutați peste tot la echipele din Liga 1 sau Liga 2. Jucătorii care au ajuns fotbaliști sunt împrumutați la alte echipe. Nu putem să ne batem joc de competiție și să luăm puști de 15 ani”.

„Noi nu glumim cu astfel de lucruri!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre măsurile de siguranță pe care le-a luat pentru jucătorii FCSB-ului, dar și pentru adversari, precizând că Vali Gheorghe și Vali Crețu ar fi putut juca, dacă ei nu anunțat nimic, cei doi jucători fiind depistați pozitivi cu o seară înaintea meciului cu Mioveni:

ADVERTISEMENT

„E posibil să recuperăm, mai avem teste de făcut, nu suntem obligați să-l facem, dar noi i-am testat duminică pe jucători, inclusiv pe Keșeru care e vaccinat sau pe Thomas Neubert, care e vaccinat, pentru că noi nu putem să punem în pericol competiția”.

„Noi nu glumim cu aceste lucruri. Vali Gheorghe a fost simțit de Marius Ianuli că avea nasul înfundat și atunci l-am testat. Puteam să-l dăm accidentat, dar nu era corect. La fel și cu Crețu”, a mai spus MM Stoica, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit și despre greșelile de arbitraj care s-au făcut în meciul cu CS Mioveni, FCSB fiind acuzată că a fost ajutată de arbitrul Marcel Bârsan:

„Mi se pare că e o neglijență crasă a portarului, pentru că pe acest teren e foarte periculos să intri așa. E o fază discutabilă, nici mie nu mi se pare clar, dar dacă Marcel Bârsan dicta penalty nu cred că se supăra multă lume. Portarul, din ce văd eu, îl busculează pe Scarlatache în Olaru.

Deci la 11 contra 11 ni s-a refuzat un penalty clar. Eu le-am spus jucătorilor să aibă mare grijă pe acest teren, pentru că pe un astfel de teren orice intrare din asta poate să se transforme într-un fault mai dur și să riscăm cartonașe.

Golul lui Keșeru a fost perfect regulamentar și dacă nu a fost, doar VAR-ul ne putea spune ce a fost, dar noi nu avem soft, ne facem de râs”.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT