Problemele continuă pentru Halep! Ce i-a transmis Darren Cahill pe teren la Beijing

Irina Aldea   
în Tenis
30/09/2018, 14:05
Problemele continuă pentru Halep! Ce i-a transmis Darren Cahill pe teren la Beijing GALERIE FOTO
Problemele continuă pentru Halep! Ce i-a transmis Darren Cahill pe teren la Beijing

Darren Cahill i-a transmis un mesaj elevei sale pe teren la Beijing. Liderul mondial din WTA a întâmpinat noi dificultăţi la Beijing şi nu a putut sta pe teren decât un set, după care a decis să abandoneze. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Beijing accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat în meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva română retrăgându-se după primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat după primul set, câştigat de sportiva tunisiană, scor 6-1. Anul trecut, Halep a pierdut marea finala de la Beijing în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, scor 4-6, 6-7 (3).

Ce i-a transmis Darren Cahill Simonei Halep la Beijing

Australianul nu a fost prezent la Wuhan pentru că a petrecut timp alături de familia sa, însă la Beijing s-a întors în echipa celei mai bune jucătoare din lume, Jocul Simonei nu a convins la Beijing, iar durerile din zona lombară şi-au făcut din nou apariţia, fapt care a înreunat întreaga situaţie. La scorul de 0-3 în prima manşă, Simona a apelat la sfaturile tehnicianului australian. “Primul lucru pe care trebuie să îl faci e să intri mai mult în teren. Poziţionează-te să loveşti mai mult cu dreapta şi încearcă să forţezi pe reverul ei. Încearcă mai mult dreapta inside-out. Încearcă asta pentru două gameuri, pune mai multă presiune pe ea”, i-a spus Cahill.

Totuşi, lucrurile nu au intrat pe făgaşul normal, iar Simona a pierdut şi game-ul următor. În pauză, românca a cerut intervenţia medicilor, alături de care a mers la vestiare pentru îngrijiri. Simona s-a plâns de dureri la spate şi la Wuhan, acolo unde a pierdut în turul doi la Cibulkova. După acel meci, sportiva noastră a declarat că ar fi trebuit să se retragă, însă a dus meciul până la final.

Închide ×