Life

Problemele cu care se confruntă Kate Middleton din cauza mezinului familiei, Louis. Ducesa nu mai știe ce să facă – Video

16.07.2020 | 17:35
Problemele cu care se confrunta Kate Middleton din cauza mezinului familiei Louis Ducesa nu mai stie ce sa faca  Video
Kate Middleton: susține că fiul ei, Louis, nu poate respecta distanțarea socială. Sursa foto: capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Pentru Kate Middleton, ca pentru oricare mamă din lume, perioada pandemiei de coronavirus este una complicată. Nu de alta, dar să le explici copiilor în permanență că trebuie să păstreze distanța socială poate fi un calvar.

Kate Middleton nu îl poate convinge pe Louis să stea departe de oameni

Fiul cel mic al familiei pe care o formează cu Prințul William, Louis, nu poate respecta distanța și se îmbrățișează cu toată lumea, fiind extrem de afectuos și greu de stăvilit când are aceste porniri prietenești.

ADVERTISEMENT

Prezentă la un eveniment caritabil în urmă cu două zile, organizat de postul de televiziune BBC, Kate a vorbit despre această problemă cu naturalețe, reușind să capteze atenția tuturor, notează lecturas.com.

Kate a povestit la evenimentul din 14 iulie unde a participat că „dorința lui de a îmbrățișa pe toată lumea devine o problemă serioasă”.

ADVERTISEMENT

Ducesa a completat: „Louis nu înțelegere distanțarea socială. Iese din casă și vrea să ia în brațe pe toată lumea, în special pe copiii mai mici decât el”.

Copiii Prințului William au 6, 5, respectiv 2 ani

Soției lui William îi este teamă în același timp și, de fiecare dată când iese la plimbare cu familia din casa din Anmer Hall, unde s-au stabilit pentru timpul verii, de când a început pandemia, este foarte panicată și atentă ca Louis să nu se atingă de alte persoane.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton și Prințul William au trei copii împreună. Cel mai mare este Prințul George (6 ani), venit pe lume pe 22 iulie 2013 (n.r.: în curând va împlini 7 anișori).

A doua ca vârstă este Prințesa Charlotte, care a împlinit 5 anișori pe 2 mai. Louis, cel mai mic dintre frați, a făcut abia 2 anișori pe 23 aprilie și este cel mai năzdrăvan dintre cei trei.

ADVERTISEMENT

După ce a învățat să meargă, Louis a devenit extrem de sociabil și ar sta nonstop în preajma oamenilor, fiind de departe cel mai prietenos dintre copiii lui William și cel mai dornic de atenție în același timp.

 

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși