Sport

Problemele de la FC U Craiova, scoase la suprafață după înfrângerea cu Chindia: „Pierderea lui Compagno e iremediabilă”

Problemele de la FC U Craiova au fost scoase la suprafață după ce oltenii au pierdut meciul de pe teren propriu cu Chindia, scor 0-1.
10.10.2022 | 20:31
Problemele de la FC U Craiova scoase la suprafata dupa infrangerea cu Chindia Pierderea lui Compagno e iremediabila
Problemele de la FC U Craiova, scoase la suprafață după înfrângerea cu Chindia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica este de părere că oltenii suferă mult după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB și consideră și că Juan Bauza nu mai este la un nivel atât de bun față de începutul campionatului.

Problemele de la FC U Craiova, scoase la suprafață după înfrângerea cu Chindia

Problemele de la FC U Craiova au fost scoase la suprafață de către MM Stoica după înfrângerea suferită pe teren propriu împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Totodată, managerul general al vicecampioanei României l-a lăudat pe Toni Petrea, fostul antrenor al „roș-albaștrilor”, care are trei victorii în tot atâtea meciuri de când a preluat-o pe Chindia:

„Toni Petrea chiar s-a dus într-un moment foarte dificil pentru Chindia. Chindia nici măcar nu are unde să joace. Noi avem probleme temporare, că înțeleg că iar se face nu știu ce. Mă bucur foarte mult pentru Toni Petrea și pentru că a oprit echipe bune din campionat.

ADVERTISEMENT

Noi câștigându-ne restanțele, suntem pe loc de play-off. Doar că e foarte greu, chiar dacă am mai avut serii de victorii consecutive și în anii trecuți”.

„Chindia era o echipă defensivă, doar că acum a jucat foarte bine. Mă refer că era defensivă pe vremea lui Săndoi, cu Mihalcea am văzut prea puține meciuri să-mi dau seama.

ADVERTISEMENT

Problema la Craiova e Compagno, pierdut iremediabil și Bauza, care își poate reveni, doar că e diferit față de cum începuse meciul”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Nu poți să-l judeci pe Croitoru după înfrângerea asta!”

MM Stoica a continuat și a făcut o analiză a jucătorilor pe care Chindia i-a pierdut față de sezonul precedent, fiind de părere că treaba lui Toni Petrea este mult mai dificilă.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta consideră că Marius Croitoru nu trebuie tras la răspundere momentan pentru rezultatele slabe ale oltenilor din ultima vreme.

„Chindia l-a pierdut pe Iacob, căpitanul echipei, Dulca, cel care nu lipsea niciodată, deci a fost foarte lovită. Nu poți să-l judeci pe Croitoru după această perioadă mai slabă a Craiovei.

Sunt sigur că Adrian Mititelu nu va lua decizia de a-l da afară pe Croitoru. Mie îmi plac antrenorii și oamenii care își asumă greșelile, care spun ce fac, care nu se feresc de a-și asuma răspunderea”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT