Sport

Problemele de lot de la FCSB l-au alertat pe Gigi Becali: „Voi încerca să-i aduc lui Edi jucătorii de care are nevoie!”

Gigi Becali a fost alertat de problemele de lot pe care FCSB le întâmpină.
30.08.2021 | 22:35
Problemele de lot de la FCSB lau alertat pe Gigi Becali Voi incerca sai aduc lui Edi jucatorii de care are nevoie
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a conștientizat problemele care s-au strâns în ultima perioadă la FCSB, cea mai recentă accidentare fiind cea a lui Florin Tănase, verdict dur primit de căpitanul FCSB-ului, dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Becali a spus că va mai aduce la echipă jucătorii pe care Edi Iordănescu îi dorește, listă de achiziții dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, remarcând munca depusă de antrenorul „roș-albaștrilor”, dar și ambiția acestuia.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, alertat de problemele de lot de la FCSB

Gigi Becali este în stare de alertă după problemele de lot de la FCSB, spunând că va încerca să-i aducă lui Edi Iordănescu jucătorii pe care îi dorește la echipă.

„Nu este o tragedie că am pierdut la Cluj. Asta e viața. Oricum ăla a fost polo la Cluj, nu fotbal. Am mare încredere în Edi Iordănescu și stiu foarte bine cât de ambițios este și cât de mult muncește.

ADVERTISEMENT

El este foarte respectat. Voi încerca să îi aduc ce jucători mai are nevoie”, a mai spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

FANATIK a găsit explicațiile pentru care FCSB a fost învinsă aspru de CFR Cluj.

Edi Iordănescu, supărat pe jucătorii săi

Edi Iordănescu a fost supărat pe jucătorii săi, declarând imediat după meciul cu CFR Cluj că nu este suficient doar talentul la o echipă precum FCSB:

ADVERTISEMENT

Trebuie să înțeleagă toată lumea că aceasta este diferența, în momentul de față. Acesta ne este statutul. Este foarte greu să vorbim de titlu, atâta timp cât arătăm atâta naivitate, atâta fragilitate.

Greșeli foarte multe de partea noastră, greșeli individuale. Cred că a fost nedrept scorul de la pauză, însă, în a doua repriză, ne-am pierdut capul.

ADVERTISEMENT

E clar că trebuie să ne acoperim, pentru că am pierdut jucători importanți. Sunt jucători tineri de calitate, dar așa nu câștigi campionatul. Suprafața nu ne-a avantajat deloc, noi suntem o echipă fără talie”.

„CFR-ul s-a adaptat foarte bine la suprafață. L-am pierdut și pe Tănase la pauză, avea glezna umflată. Aprecieri individuale mi-e greu să fac, voi face analize.

Experiența ne lipsește. Personal, știam la ce să mă aștept. Trebuie să ne acoperim, dacă vrem să rămânem angrenați în lupta pentru titlu. E greu, pentru că se pierde foarte repede încrederea”, a mai spus Edi Iordănescu la finalul meciului cu CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,35 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT