Life

Problemele de sănătate care l-au determinat pe Tudor Chirilă să-și amâne toate concertele. Dezvăluirile juratului Vocea României

Tudor Chirilă și-a anunțat fanii că a fost nevoit să-și amâne mai multe spectacole. Juratul de la Vocea României se confruntă cu probleme de sănătate, dar speră ca totul să se rezolve curând.
29.06.2022 | 18:53
Problemele de sanatate care lau determinat pe Tudor Chirila sasi amane toate concertele Dezvaluirile juratului Vocea Romaniei
Tudor Chirilă și-a amânat concertele din următoarea perioadă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Medicii i-au interzis lui Tudor Chirilă să-și mai folosească vocea, astfel că solistul Vama a fost nevoit să-și amâne concertele care erau programate în următoarea perioadă. Fanii au fost înștiințați prin intermediul unei rețele sociale.

Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele. Medicii i-au impus să facă o pauză vocală

Tudor Chirilă, împreună cu trupa Vama, urma să susțină spectacolul Visul american, în cadrul Festivalulului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Totodată, acesta avea programate mai multe concerte în următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Artistul se confruntă, însă, cu probleme de sănătate, iar medicii i-au interzis să mai cânte pentru o perioadă. Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Facebook al formației. 

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Beraria H precum și concertele din următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaos vocal total la recomandarea medicilor.

Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci.

ADVERTISEMENT

Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”, se arată în postarea publicată în mediul online.

Tudor Chirilă a oferit lămuriri fanilor

De asemenea, tot prin intermediul Facebook, juratul Vocea României le-a oferit câteva lămuri fanilor. În ciuda faptului că a dezvăluit că nu îi place să dea detalii despre starea sa de sănătate, Tudor Chirilă consideră ca fanii au dreptul să știe ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul Visul American programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaos vocal total, la recomandarea medicilor.

Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a transmis artistul.

ADVERTISEMENT