Sporturi

Problemele neștiute ale Simonei Halep! Dezvăluirile fostului antrenor. “Avea amorțeli! Medicii i-au spus că nu prea mai poate să joace tenis!”

18.04.2019 | 14:23
Simona Halep în timpul unui meci de tenis! Fostul antrenor al sportivei din România a vorbit despre problemele neștiute ale acesteia

Firiciel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre problemele neștiute ale sportivei noastre. Acesta susține că jucătoarea de tenis care ocupă locul 2 în clasamentul WTA a trecut prin momente foarte grele când avea 17 ani. Deși medicii i-au spus că șansele să joace tenis sunt mici și că trebuie să se opereze, Simona Halep a decis, alături de părinții ei, să nu se lase pe mâinile medicilor, ci să facă exerciții pentru întărirrea musculaturii din zona spatelui.

Problemele neștiute ale Simonei Halep

Ea avea hernie de disc de mică. La 17 ani a luat-o durerea, a coborât pe picior, ea nu s-a dus niciodată la medic până atunci! Am întrebat-o ce simte, a simţit şi amorţeli, o lună de zile s-a dus pe la medici, peste tot pe unde a putut. Toţi i-au spus că nu prea mai poate să joace tenis. Au vrut să o trimită la Berlin să se opereze.

Eu îl cunoşteam pe domnul doctor Irimia, care e acum la Cupa Davis şi l-a făcut bine pe Victor. Cu exerciţii şi cu pauză reuşeşti să întăreşti musculatura specifică şi poţi să joci mult mai mult tenis”, a spus Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, pentru TelekomSport.

Firicel Tordai și Simona Halep

“A fost bine pentru ea că a făcut operația la bust!”

Firicel Tomai a explicat și de ce a ales Simona Halep să apeleze la intervenția chirurgicală la bust. Acesta susține că sportiva noastră nu ar fi putut să joace tenis la un nivel ridicat dacă nu făcea acest pas. Operația la bust a avut loc în 2009, atunci când Simona Halep avea 18 ani.

Din cauza sânilor nu putea să mai continue la un nivel bun pentru că era o presiune foarte mare. Am ajutat-o pe Halep să ia decizia în ceea ce priveşte operaţia bustului. Am susţinut-o şi a fost bine pentru ea ca sportivă să facă acea operaţie, a adăugat Tomai.

Tags: