Life

Problemele s-au înmulțit pentru Ioana Ginghină după divorțul de Papadopol: „Parcă se rupea ceva în mine”

03.06.2020 | 10:29
Problemele sau inmultit pentru Ioana Ginghina dupa divortul de Papadopol Parca se rupea ceva in mine
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a vorbit despre divorțul de Alexandru Papadopol, peste care a trecut cu dificultate. Actrița are grijă de fetița ei, Ruxandra, și se bucură acum, mai mult ca oricând, de libertate.

Ioana Ginghină, despre momentele dificile de după divorț

Etapa divorțului nu a fost ușoară, mai ales că există un minor la mijloc. Actrița cunoscută din telenovela „Numai iubirea” a făcut tot posibilul ca fiica ei să nu simtă diferențele odată cu despărțirea și s-a asigurat să îi fie aproape și ea, și el.

ADVERTISEMENT

„Să fii partener în creșterea copilului dupa divorț nu este întotdeauna ușor. Țin minte că atunci când simteam că o dau pe Ruxandra, pentru câteva zile, parcă se rupea ceva din mine. Fusesem obișnuită să stau cu ea zilnic. Rar, în toți acești ani, am stat departe de ea”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit spynews.ro.

„Dar ușor, am învățat să apreciez timpul în care rămâneam singură. Citeam, ieșeam, mă uitam la ce filme voiam eu, așa că plecările Ruxandrei la tatăl ei s-au transformat în escapade frumoase și linistite pentru mine”, a mai spus celebra actriță.

ADVERTISEMENT

Papadopol s-a cuplat cu Adriana Titieni

Ioana Ginghină a divorțat anul trecut de Alexandru Papadopol, cel cu care are împreună o fetiță pe nume Ruxandra.

Imediat după divorț, Papi s-a cuplat cu o altă actriță, fosta nevastă a lui Adrian Titieni, Adriana.

ADVERTISEMENT

Despre divorțul de fostul partener de telenovelă al Corinei Dănilă, Ioana a vorbit de mai multe ori pentru presă, spunând că în ultima vreme nu mai exista niciun fel de comunicare.

Tabloidele scriau inclusiv că în timp ce era căsătorit cu ea, Papadopol o înșela cu Adriana Titieni, cu care se vedea pe ascuns.

ADVERTISEMENT

Ioana nu și-a refăcut încă viață, dorind să fie singură pentru a-și pune ordine în gânduri, însă nu spune nu unei noi relații. Toate la timpul lor.

ADVERTISEMENT