Life

Problemele se țin lanț de Fulgy. După ce a fost arestat pentru 30 de zile, ajunge și la tribunal în alt dosar

Fulgy are noi probleme. Este obligat să se prezinte la tribunal.
12.07.2021 | 08:12
Problemele se tin lant de Fulgy Dupa ce a fost arestat pentru 30 de zile ajunge si la tribunal in alt dosar
Problemele se țin lanț de Fulgy. După ce a fost arestat preventiv, ajunge și la tribunal în alt dosar. Foto. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Fulgy are noi probleme. După ce a ajuns în arest la domiciliu, tânărul va merge în fața magistraților în alt dosar, astăzi. Sora sa vitregă a depus o plângere.

Fiul Clejanilor ar fi amenințat-o în repetate rânduri dorind ca aceasta să recunoască că nu este fiica lui Ioniță

ADVERTISEMENT

Fulgy a fost implicat într-o mulțime de scandaluri în ultimele luni. A fost prins drogat la volan, apoi a fost internat într-o clinică, iar după ce a ieșit de acolo a început scandalul cu Ramona.

Problemele se țin lanț de Fulgy

Băiatul Clejanilor va fi prezent în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 3. Asta, după ce sora sa Ramona a depus o plângere pe numele său.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Ioniță îl acuză că a amenințat-o și i-a spus că îi va viola fetițele. Apoi pe ea o va ucide.

Femeia s-a speriat atât de tare încât a mers la poliție și a depus plângere, așa că băiatul va fi anchetat. În ultima perioadă, tânărul de 23 de ani a fost implicat în multe scandaluri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a anunțat poliția că este sechestrat în casă. Oamenii legii au verificat și după ce și-au dat seama că nu este adevărat i-au dat o amendă de 2000 de lei.

Fiul Clejanilor este în arest la domiciliu

Magistrații au decis să-l plaseze pe Fulgy în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Nu are voie să iasă din casă, iar dacă nu se supune va fi arestat preventiv.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată după ce băiatul a agresat un jurnalist. Incidentul a avut loc în București, iar Fulgy a petrecut 24 de ore în arest.

“La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor”, a fost comunicatul pe care l-a transmis Poliția cu privire la incident.

ADVERTISEMENT
Tags: