News

Ce a decis instanța în procesul pe care mama Antoniei, fetița ucisă la Arad, îl are cu tatăl biologic al copilei

Acum aproape o lună, arădeanul Florin Crișan (23 de ani) a omorât-o pe Antonia, fata de 4 ani a iubitei lui, după care a aruncat-o pe un câmp. Dacă ucigașul e arestat preventiv, mama Antoniei are treabă la tribunal.
24.11.2021 | 17:13
Ce a decis instanta in procesul pe care mama Antoniei fetita ucisa la Arad il are cu tatal biologic al copilei
Sabrina, mama Antoniei, fata ucisă de tatăl vitreg, a avut proces cu fostul ei soț
ADVERTISEMENT

La finalul lunii trecute, un caz cutremurător șoca opinia publică din România. Florin Crișan (23 de ani) a omorât-o pe fetița iubitei lui, Antonia (4 ani), după care i-a aruncat cadavrul pe un câmp de la marginea Aradului și i-a dat foc.

Cum Antonia a fost recunoscută de o rudă după portretul robot făcut de polițiști, a urmat descinderea la casa lui Florin Crișan. Deși inițial a negat că i-ar fi făcut ceva micuței, până la urmă bărbatul a recunoscut că a lovit-o cu capul de pereți pe Antonia, enervat de faptul că aceasta voia să se joace cu el.

ADVERTISEMENT

Aflat încă sub influența drogurilor, Florin Crișan a pus apoi cadavrul Antoniei într-o valiză, s-a urcat într-un taxi și a aruncat corpul pe un câmp de la marginea orașului. Ca să ascundă identitatea victimei, Crișan a incendiat cadavrul cu ajutorul a două sticluțe de acetonă.

Mama Antoniei, proces pentru custodia copiilor cu fostul ei soț

”Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine… a fost și este cea mai frumoasă întâmplare din viața mea. Te iubesc pentru ceea ce ești lângă mine, îți mulțumesc că Mă iubești și mă respecți, Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui”, așa suna mesajul pe care Florin îl postase ca dedicație pentru Sabrina, iubita lui, la o zi după comiterea crimei.

ADVERTISEMENT

Aflat la muncă în Olanda în momentul producerii tragediei, Daniel Oancea, tatăl natural al Antoniei, a povestit că micuța trecuse printr-o întâmplare nefericită anul trecut, pe vremea când era într-o vacanță la Paris.

”Am avut o problemă cu ea anul trecut. Când a fost cu acest domn (n.r. cu Florin) în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

ADVERTISEMENT

A plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital”, a mărturisit Daniel Oancea, fostul soț al Sabrinei. Din căsnicia lor au rezultat doi copii, Antonia și Oscar.

Următoarea înfățișare în proces a fost fixată pentru 7 decembrie

Încă din 2020, între Sabrina și Daniel Oancea se afla pe rol un proces desfășurat la Judecătoria Buzău, care avea ca obiect exercitarea autorității părintești. Pe 23 noiembrie anul curent, instanța a luat următoarea decizie în speța în care mama Antoniei era ”reclamantă”, iar tatăl fetiței apărea în rolul ”pârâtului”.

ADVERTISEMENT

”Solutia pe scurt: se va comunica pârâtului un exemplar al cererii de suspendare; se pune în vedere apărătorului reclamantei să depună la dosar împuternicirea avocaţială în original; apărătorul pârâtului să depună la dosar întâmpinarea semnată şi ştampilată”, au hotărât judecătorii, care au fixat următorul termen pentru data de 7 decembrie, potrivit informațiilor FANATIK.

Judecătorii au decis miercuri prelungirea arestării preventive a lui Florin Crișan

Și Florin Crișan, bărbatul care a recunoscut că a omorât-o pe Antonia, a avut miercuri proces, judecătorii de la Tribunalul Arad hotărând să-i prelungească arestarea preventivă cu încă 30 de zile.

”Solutia pe scurt: În baza art. 234 alin. 1, art. 235, art. 236, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe Tribunalul Arad şi prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului CRIŞAN FLORIN BENIAMIN, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 02.12.2021 şi până la 31.12.2021 inclusiv.

În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 24 noiembrie 2021, ora 11,20”, au hotărât magistrații.

ADVERTISEMENT
Tags: