News

Proces mai puţin obişnuit, un bărbat susţine că a fost discriminat la bordel, în Elveţia. “M-au refuzat doar pentru că sunt român”

Român refuzat la intrarea într-un club de noapte elvețian. Acuzații de discriminare ale bărbatului pentru că nu a fost primit
29.05.2024 | 18:32
Proces mai putin obisnuit un barbat sustine ca a fost discriminat la bordel in Elvetia Mau refuzat doar pentru ca sunt roman
Român discriminat de un bordel din Elveția. „M-au refuzat doar pentru că sunt român!”. Sursa foto: Blick.ch
ADVERTISEMENT

Un român, specialist în acoperișuri, a fost refuzat la intrarea într-un club de noapte din Küssnacht am Rigi, Elveția, din cauza naționalității sale române, ceea ce a dus la o plângere pentru discriminare, scrie Blick, citat de jurnalemigrant.com.

Român discriminat de un bordel din Elveția

Compatriotul nostru și colegii săi, toți angajați ai unei firme de reparații acoperișuri, nu au putut munci în acea zi din cauza vremii nefavorabile și au decis să petreacă un timp la bordelul Zeus din aceeași localitate pentru a se relaxa și a consuma ceva, conform publicației Blick.

ADVERTISEMENT

 „I-am invitat pe băieți la Zeus pentru a ne distra puțin într-o zi mohorâtă. Dar ziua noastră a fost distrusă când nu l-au lăsat pe Lucian să intre doar pentru că este român. Este clar o discriminare! Suntem furioși”, a precizat șeful echipei a precizat.

Marius F., un alt membru al echipei care trăiește în Elveția de 14 ani și vorbește chiar fluent dialectul elvețian-german, a spus că la început totul părea normal.

ADVERTISEMENT

„Șeful mi-a spus să sun și să întreb despre program. Am auzit după accent că femeia de la telefon era probabil româncă, așa că am vorbit în română. Astfel, ea a aflat că sunt din România.”, povestește Marius F.

Imediat după ce au ajuns la  Zeus, cei trei bărbați au dorit să intre în camerele din spate, însă Lucian a fost oprit la recepție. „M-au refuzat doar pentru că sunt român!”, a spus acesta într-un videoclip al publicației elvețiene Blick.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați care dețineau pașapoarte albaneze, au fost lăsați să intre, dar au refuzat să o facă fără Lucian. „Am cerut să vorbim cu managerul. Nu ne venea să credem,” a menționat șeful lui Lucian.

Managerul a spus că românul are interzis în club

De asemenea, inclusiv managerul bordelului a confirmat că bărbatul român nu are voie să intre în local. Astfel, cei trei bărbați au mers direct la poliție și au depus o plângere împotriva proprietarului clubului.

ADVERTISEMENT

„Am depus o plângere. Mă simt discriminat. Egiptenii, albanezii, bulgarii, chinezii, japonezii și elvețienii, toți au voie să intre, numai pe români îi refuză. O astfel de regulă este ilegală! Cer dreptate în tribunal.”, a povestit revoltat unul dintre bărbați.

Proprietarul localului a evitat inițial să facă declarații pentru mass-media locală, menționând că se desfășoară o investigație. Mai târziu, a spus că Lucian a fost refuzat din cauza unui comportament nepotrivit și că alți trei clienți români nu au respectat anterior regulile localului.

Totuși, Lucian are o altă teorie: „Cred că se teme că fac parte dintr-un clan și că vreau să scot o femeie din club sau că sunt soțul uneia dintre prostituate. Indiferent de motiv, nu accept să fiu tratat astfel.”

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”