Fotbal intern

Procesul care poate schimba radical situația de la Dinamo! Cortacero se luptă cu fanii

20.01.2021 | 19:16
Procesul care poate schimba radical situatia de la Dinamo Cortacero se lupta cu fanii
ADVERTISEMENT

Situația financiară de clubul Dinamo București este una critică, dar joi este o nouă zi decisivă pentru viitorul ”câinilor” pentru că începe un proces prin care Pablo Cortacero încearcă să preia din nou frâiele.

Până în acest moment, singurii care au reușit să țină gruparea în viață sunt fanii prin Programul DDB, ei ajungând la înțelegeri cu mai mulți jucători.

ADVERTISEMENT

Liber de contract și după mai mult de 30 de zile de la plecarea de la Dinamo, Isma Lopez regretă situația financiară de la fostul său club și îl acuză pe Pablo Cortacero.

Situația de la Dinamo este critică, iar procesul de joi va stabili cine conduce clubul

Dorin Șerdean este unul dintre apropiații lui Pablo Cortacero de la Dinamo. Însă, omul de afaceri și-a pierdut dreptul de semnătură de la club în urmă cu câteva zile după un vot în Consiliul de Administrație. Însă, acesta a declarat pentru FANATIKse pregătește ceva important.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a vrut să detalieze subiectul, dar putea fi vorba de procesul care va începe joi, 21 ianuarie, de la ora 11:00, la Tribunalul București, și care ar putea clarifica destul de mult situația de la Dinamo.

Pe 7 decembrie 2020 s-a înregistrat la Tribunalul București o cerere prin care Pablo Cortacero și Alex Couto reclamă faptul că acționarul majoritar a fost destituit în lipsa sa de Consiliul de Administrație din 27 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului doardinamo.ro, cei doi spanioli nu vor fi prezenți la prin înfățișare, ei motivând faptul că nu pot călători din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19. Ei vor fi reprezentați la ședință de un avocat.

Judecătorul va trebui să decidă dacă Consiliul de Administrație din 27 noiembrie a fost legal sau nu. Dacă răspunsul va fi pozitiv pentru spanioli, înseamnă că toate actele semnate de atunci de Constantin Eftimescu devin nule, chiar și înțelegerile fanilor cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

Șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare sunt așteptați să se reunească pe 21 ianuarie într-o Adunare Generală în care Pablo Cortacero trebuie să aducă banii promiși în urmă cu o lună. La ședința din 21 decembrie, Cortacero a decis majorarea de capital cu 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT