Sport

Decizia Tribunalului în procesul de 500.000 de euro dintre Anamaria Prodan și Dennis Man. „Poate plătește patronul Stelei”. Exclusiv

Anamaria Prodan și Dennis Man se judecă, încă de acum un an, într-un proces cauzat de faptul că fotbalistul ar fi denunțat unilateral contractul cu impresara care, acum, cere despăgubiri de vreo 500.000 de euro.
27.04.2022 | 13:12
Decizia Tribunalului in procesul de 500000 de euro dintre Anamaria Prodan si Dennis Man Poate plateste patronul Stelei Exclusiv
Anamaria Prodan asteaptă sentința în procesul pe care îl are cu Dennis Man / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

La începutul anului 2021, Dennis Man era subiectul celui mai scump transfer din Liga 1, el ajungând de la FCSB la Parma, în Italia. De afacere însă nu s-a ocupat Anamaria Prodan, cea care era agentul jucătorului, ci Giovani Becali, după ce Dennis Man rupsese, unilateral, contractul pe care îl avea cu impresara.

Anamaria Prodan și Denis Man așteaptă sentința în proces

Procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man a început anul trecut, la Tribunalul Ilfov. La primele înfățișări, i s-a cerut Prodancei să suplimenteze timbrajul cu suma de 1078,91 lei sub sancţiunea anulării cererii pe care o depusese.

ADVERTISEMENT

Procedura era necesară având în vedere că Anamaria Prodan îi cerea lui Dennis Man o sumă frumușică de bani, fotbalistul care fusese transferat contra unei sume de 13 milioane de euro de la FCSB la echipa Parma, din Italia, afacerea fiind intermediată de Giovani Becali.

Procesul care pare să fi ajuns la final a avut pe 26 aprilie un nou termen, iar magistrații urmează să se pronunțe peste două săptămâni. ”Tribunalul reţine cauza în pronunţare pe fondul cauzei si amână pronunțarea la data de 10.05.2022 pentru când soluţia urmează a fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în minuta instanței de la Tribunalul Ilfoc, acolo unde Anamaria Prodan se judecă cu Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, decisă să recupereze toți banii de la Dennis Man

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan ne-a dezvăluit că nu este dispusă să cedeze niciun leuț din suma pe care susține că i-o datorează jucătorul pentru că a rupt unilateral contractul. Și, dacă până acum se vorbea de o sumă de aproximativ 350.000 de euro ca despăgubiri, Anamaria Prodan ne-a dezvăluit că este vorba de mult mai mulți bani.

”Nu voi renunța la banii pe care are îi datorează pentru că a rupt contractul unilateral. Cred că vorbim de vreo 500.000 de euro. Sunt banii pe care nu i-a plătit de-a lungul contractului, cei 10 % pe care trebuia să îi dea”, ne-a precizat Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Până la sentința magistraților însă, Anamaria Prodan ne-a dezvăluit că nu este interesată de cum merg lucrurile în instanță. ”Oricum, de toate aceste probleme se ocupă avocații, eu doar aștept soluțiile. Și banii. În rest, nu mă interesează. Lui Denis Man i-a promis, cine i-a promis, ceva… Poate îi plătește patronul Stelei, nu mă interesează”, a mai spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru jucătorii pe care îi are sub contract

Anamaria Prodan a fost în mijlocul unor discuții cu privire la jucătorii de fotbal pe care îi mai impresariază, discutându-se, la un moment dat, de faptul că ar fi fost părăsită de mai mulți dintre aceștia. Pentru FANATIK, agentul FIFA a dezvăluit că, de ceva vreme, a decis să pună în aplicare, în cel mai strict mod cu putință, prevederile pe care le au în contract.

ADVERTISEMENT

”Voi face același lucru în cazul tuturor jucătorilor care sunt sub contract cu mine și vor rupe unilateral înțelegerile pe care le avem. Voi deschide procese, voi cere să fie respectate contractele. Poate au bani jucătorii și nu știu ce să facă cu ei”, spune Anamaria Prodan.

Printre cei vizați ar putea și Ianis Stoica, un tânăr jucător care, la sfârșitul anului trecut, a semnat tot cu firma fraților Becali, deși s-ar fi aflat sub contract cu Anamaria Prodan. ”Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi.

Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a spus, la acea vreme, Dragoș Sârbu pentru FANATIK.

Dennis Man nu va mai juca la Parma sezonul acesta

Dennis Man, convertit la postul de mijlocaș stânga de antrenorul Parmei, a suferit la ultimul meci o accidentare. Consultat de medici, fotbalistul care se judecă cu Anamaria Prodan a aflat că are o entorsă la nivelul gleznei, iar asta înseamnă că va rata ultimele două meciuri ale sezonului.

Dennis Man are, în acest sezon, la Parma, 27 de meciuri, a înscris trei goluri și a oferit două pase de gol, fotbalistul devenind titular indiscutabil al echipei care va mai petrece cel puțin un sezon în liga a doua din Italia.

ADVERTISEMENT
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările...
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările barului unde lucra. Ajutată de iubit, fata de 19 ani ar fi furat peste 10.000 de lei
Leo Messi, varianta uriașă! Un șofer de tir de aproape 2 metri a...
Leo Messi, varianta uriașă! Un șofer de tir de aproape 2 metri a ajuns vedetă datorită felului în care arată
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e...
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc...
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc cu privații“ FOTO
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
HALEP A SPUS ADIO României! Decizia definitivă luată de marea campioană
HALEP A SPUS ADIO României! Decizia definitivă luată de marea campioană
Fumătorii, între ciocan și nicovală. Noi restricții, se dau amenzi
Fumătorii, între ciocan și nicovală. Noi restricții, se dau amenzi
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu...
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu Alin Oprea
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina...
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina sau Transfăgărășan!
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română