Cele mai citite

Începe procesul dezafilierii FC U Craiova! A fost făcut anunţul

FC U Craiova 1948, formaţie care activează în Liga a 4-a, a anunţat că procesul în civil dintre clubul oltean şi FRF, LPF, Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, privind dezafilierea clubului, va începe în câteva zile.
13.02.2018 | 23:25
Începe procesul dezafilierii FC U Craiova! A fost făcut anunţul

Oltenii anunţă că 23 februarie este data începerii procesului pe fond la Tribunalul Bucureşti. La prima şedinţă de judecată instanţa va estima durata procesului în conformitate cu Noul Cod de Procedură Civilă.

Printre cei pârâţi de FC Universitatea Craiova 1948 sunt chemaţi să răspundă în solidar cu CS Universitatea Craiova şi patronul Mihai Rotaru, dar şi fpstul primar al oraşului, Lia Olguţa Vasilescu.

Sandu şi Dragomir au fost achitaţi în procesul în penal

În penal, Curtea de Apel Bucureşti a decis, la 15 iunie, ca Mircea Sandu (fostul preşedinte FRF) şi Dumitru Dragomir (fost preşedinte al LPF) să fie achitaţi. Instanţa a lăsat însă calea deschisă ca Adrian Mititelu să se adreseze în civil.

Adrian Mititelu a declarat în vara trecută că a propus federaţiei şi ligii o soluţie pentru ca litigiul său cu aceste două foruri, privind dezafilierea FC Universitatea Craiova, să se stingă amiabil, el precizând că nu mai vrea 250 de milioane de euro, ci o sumă mai mică, rezonabilă, şi care să fie plătită eşalonat, în zece ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri