Începe procesul dezafilierii FC U Craiova! A fost făcut anunţul

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
13/02/2018, 23:25
Începe procesul dezafilierii FC U Craiova! A fost făcut anunţul

Oltenii anunţă că 23 februarie este data începerii procesului pe fond la Tribunalul Bucureşti. La prima şedinţă de judecată instanţa va estima durata procesului în conformitate cu Noul Cod de Procedură Civilă.

Printre cei pârâţi de FC Universitatea Craiova 1948 sunt chemaţi să răspundă în solidar cu CS Universitatea Craiova şi patronul Mihai Rotaru, dar şi fpstul primar al oraşului, Lia Olguţa Vasilescu.

Sandu şi Dragomir au fost achitaţi în procesul în penal

În penal, Curtea de Apel Bucureşti a decis, la 15 iunie, ca Mircea Sandu (fostul preşedinte FRF) şi Dumitru Dragomir (fost preşedinte al LPF) să fie achitaţi. Instanţa a lăsat însă calea deschisă ca Adrian Mititelu să se adreseze în civil.

Adrian Mititelu a declarat în vara trecută că a propus federaţiei şi ligii o soluţie pentru ca litigiul său cu aceste două foruri, privind dezafilierea FC Universitatea Craiova, să se stingă amiabil, el precizând că nu mai vrea 250 de milioane de euro, ci o sumă mai mică, rezonabilă, şi care să fie plătită eşalonat, în zece ani.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×