Procuror candidat la un concurs al CSM, trimis în judecată pentru fals în declaraţii

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
12/08/2016, 12:00
Procuror candidat la un concurs al CSM, trimis în judecată pentru fals în declaraţii

Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată pe procurorul Iulian Preda pentru două infracţiuni de fals în declaraţii, după ce a depus acte la un concurs al CSM din care reieşea că nu a colaborat cu Securitatea.

Iulian Preda a depus declaraţii false, potrivit cărora nu a făcut parte din serviciile de informaţii înainte de 1990, cu ocazia unui concurs organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) într-un comunicat de presă.

„În calitate de procuror, Iulian Preda a participat la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii în perioada 16 aprilie – 6 iulie 2010, fiind admis pentru funcţia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, precum şi la concursul organizat în perioada 22 martie – 19 iunie 2013, în urma căruia a fost admis pentru funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Sursa: Digi 24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×