Hotnews

Procurorii cer pedeapsă mai mare pentru Miron Mitrea

Procurorii DNA au cerut o pedeapsă mai mare pentru fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea. În primă instanţă, acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru luare de...
13.02.2015 | 12:30
Procurorii cer pedeapsă mai mare pentru Miron Mitrea

Procurorii DNA au cerut o pedeapsă mai mare pentru fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea. În primă instanţă, acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

Potrivit DNA, în perioada 2001-2002, Miron Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu, fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, foloase necuvenite în cuantum de 927.420 de lei, în schimbul numirii şi menţinerii acesteia în funcţia de inspector-şef adjunct şi inspector-şef al ISC.

DNA susţine că această sumă reprezintă contravaloarea lucrărilor de construcţii, amenajare şi dotare efectuate cu titlu gratuit şi în lipsa unor contracte de antrepriză sau subantrepriză de SC Conimpuls SA Bacău, SC Vertcon SA Bacău, SC Durimpuls SRL Bacău şi SC Regal Glass SRL Bacău la un imobil din judeţul Ilfov, proprietatea mamei lui Miron Mitrea.

Sursă: www.realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri