Hotnews

Procurorii cer pedepse mai mari pentru cei şapte tineri care au violat o elevă din Vaslui

Procurorii au atacat decizia Judecătoriei Vaslui şi cer pedepse mai mari pentru cei 7 tineri care au violat anul trecut o tânără în vârstă de 18 ani, informează B1 TV. Apelul se va judeca...
25.08.2015 | 16:41
Procurorii cer pedepse mai mari pentru cei şapte tineri care au violat o elevă din Vaslui
ADVERTISEMENT

Procurorii au atacat decizia Judecătoriei Vaslui şi cer pedepse mai mari pentru cei 7 tineri care au violat anul trecut o tânără în vârstă de 18 ani, informează B1 TV. Apelul se va judeca în cadrul aceluiaşi proces. Decizia va fi una definitivă.

Cei şapte violatori din Vaslui au primit, pe 17 august, condamnări între cinci ani şi opt ani şi patru luni de închisoare. De asemenea, instanţa a decis ca aceştia să plătească victimei daune morale de 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Violul a fost comis în octombrie anul trecut, când tânara de 18 ani se întorcea de la şcoală. Ca să ajungă acasă, fata s-a urcat în masina a doi tineri pe care îi cunoştea. Ea a ajuns însă pe un câmp, unde au fost chemaţi alţi cinci băieţi.

Timp de trei ore tânăra a fost violată de cei şapte agresori. Nici măcar faptul că a leşinat de mai multe ori nu i-a oprit. Au stropit-o cu ţuică şi au continuat să o violeze, apoi au dus-o acasă. Tânăra şi-a anunţat imediat părinţii, iar aceştia au depus plângere.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.b1.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri