News

Procurorul din cazul Caracal a fugit de jurnaliști la ieșirea de la audieri. Imaginile au devenit virale

29.08.2019 | 18:17
Procurorul din cazul Caracal a fugit de jurnalisti la iesirea de la audieri Imaginile au devenit virale

Imaginile zilei vin de la Secția specială pentru investigarea magistraților, de unde a rupt-o la fugă procurorul din cazul crimelor de la Caracal! Acesta a fugit mai ceva ca un maratonist de presa care încerca să-l întrebe ce s-a întâmplat în ziua în care Alexandra Măceșanu i-a cerut ajutorul la 112!

Procurorul din cazul Caracal a fugit de jurnaliști la ieșirea de la audieri

Prim-procurorul Parchetului Caracal, Cătălin Zăvoianu, personaj-cheie în ancheta de la Caracal, a dat declarații în fața Secției speciale pentru investigarea magistraților. Acesta nu doar că a refuzat să vorbească cu jurnaliștii, după audieri, ci a luat-o chiar la fugă. Și-a acoperit fața cu mai multe hârtii și a fugit sute de metri!

Prim-procurorul Parchetului Caracal, Cătălin Zăvoianu, a rămas în sediul Secției speciale pentru investigarea magistraților câteva ore după ce s-au terminat audierile! Acesta se pare că nu a dorit să dea ochii cu mass-media, însă acest lucru nu a fost posibil.

În imagini este Cătălin Zăvoianu. Prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal și maratonist în timpul liber. Așa a ieșit de la audieri. A stat 5 ore la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție. A trebuit sa le explice anchetatorilor de ce a întrat în locuința lui Gheorghe Dincă , alături de alți procurori și polițiști, abia la ora 6 dimineața. Din nou, vorbim despre un prim-procuror(o funcție importanta) care știe date esențiale din anchetă și care alege un mod rușinos de a ne evita. Înainte de fugă, a stat 40 de minute pe holul secției. Procurorii l-au întrebat de ce nu pleacă și le-a răspuns că se mișcă doar când pleacă și presa din fața instituției. În altă ordine de idei, dom' procuror mi-a amintit ca trebuie să mă las de țigări.

Gepostet von Valentin Stan am Donnerstag, 29. August 2019

Prim-procurorul Parchetului Caracal, Cătălin Zăvoianu, a spus ”pe fugă” că a fost audiat ca martor

Zăvoianu a fost audiat timp de 5 ore. Când a decis să iasă, totuși, din clădire, a început să alerge, pentru a nu da declarații jurnaliștilor, și a încercat să-și acopere fața. Singura declarație pe care a făcut-o a fost aceea că a fost audiat în calitate de martor. „Nu dau explicații”, a țipat prim-procurorul Parchetului Caracal, în timp ce alerga.

Tot astăzi a apărut și o filmare cu mama Alexandrei Măceșanu, în care cere ajutorul populației, deoarece nu mai are încredere în autoritățile care fug de acest caz. Mama Alexandrei Măceșanu a spus că simte că fiica sa este încă în viață, iar singura speranță i-a rămas în Dumnezeu și în fiica sa, care are puterea să scape singură, dacă este ținută captivă undeva.