Fotbal intern

Război TOTAL între Prodan şi Burleanu: “Acest FĂTĂLĂU SECURIST m-a AMENINŢAT cu o plîngere de VIOL!”

UPDATE 13:20. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Daniel Prodan a sărit la gîtul lui Răzvan Burleanu: "Mi-a cerut să ne despărţim. Cînd a văzut că nu sînt de acord şi îi cer 100.000 de...
07.04.2014 | 13:23
Razboi TOTAL intre Prodan si Burleanu Acest FATALAU SECURIST ma AMENINTAT cu o plingere de VIOL
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:20. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Daniel Prodan a sărit la gîtul lui Răzvan Burleanu: Mi-a cerut să ne despărţim. Cînd a văzut că nu sînt de acord şi îi cer 100.000 de euro, acest fătălău securit m-a ameninţat cu o presupusă plîngere de viol, care ar fi fost făcută împotriva mea şi în posesia căreia ar fi intrat el. Cine este Burleanu să se ia de Hagi? Nu îi este ruşine acestui puşti obraznic?! L-a durut că i-am spus adevărul, că e un neica-nimeni? I-am zis în faţă că Gheorghe Chivorchian nu ştie o boabă de limba engleză şi că nu are cum să ne reprezinte acest om. Din acest moment îi declar război total şi să nu uite că s-a pus cu băieţi din Generaţia de Aur a fotbalului românesc.

Şeful FRF a precizat că Daniel Prodan urmează să fie demis din funcţia de director sportiv al Federaţiei, însă acesta a solicitat o sumă imensă pentru a părăsi Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT

“Prodan are un comportament defăimător, aduce prejudicii de imagine forului pe care îl conduc. Este dezamăgitor, nu-l înţeleg. A compromis atmosfera, se întinde o întreagă Siberie între viziunea mea şi cea pe care o are el în acest moment. În ceea ce priveşte demitarea lui, vom respecta toate procedurile şi practicile pentru a nu întîmpina apoi probleme. Kassay aparţine unei lumi care a murit. A intoxicat mediul din Federaţie, nu are bărbăţia să demisioneze. Momentan este în concediu, unul care nu a fost aprobat. Domnul Iordănescu a fost, este şi va rămîne directorul tehnic al echipei naţionale. Pe Prodan l-am anunţat astăzi că este demis şi a cerut 100.000 de euro. Întrebaţi-l pe el de ce a cerut această sumă. Kassay am înţeles ca vrea salariile pe trei ani, deşi mai are doi ani pînă la pensie. Aceşti oameni sînt pur şi simplu interesaţi de buzunarele lor. Nimeni care a trecut de vîrsta pensionării nu va rămîne în cadrul FRF, a spus Burleanu.