Prodan continuă RĂZBOIUL cu noul preşedinte! DEZVĂLUIRI ULUITOARE din cadrul FRF! Burleanu, DESFIINŢAT: “E ca şi cum compari icrele negre cu fasolea bătută!”

Didi Prodan, directorul sportiv al FRF, a continuat duelul verbal cu Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF, şi Gheorghe Chivorchian, secretarul general....
08.04.2014 | 20:11
Prodan continua RAZBOIUL cu noul presedinte DEZVALUIRI ULUITOARE din cadrul FRF Burleanu DESFIINTAT E ca si cum compari icrele negre cu fasolea batuta
ADVERTISEMENT

Didi Prodan, directorul sportiv al FRF, a continuat duelul verbal cu Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF, şi Gheorghe Chivorchian, secretarul general.

Oficialul forului suprem al fotbalului românesc a dezvăluit din culisele FRF-ului. “Imediat după alegeri, Chivorchian a venit în birou şi a zis să avem grijă cu selecţia! Îşi trasa teritoriul deja! I-am spus că îl respect, dar garantez pentru selecţiile făcute de Bogdan Stelea şi Gîlcă. I-am spus domnului Chivorchian că nu am făcut parte din aceeaşi Cooperativă şi am sistat conversaţia. Deşi eram şeful delegaţiei, eu nu am ştiut nimic de problema cu diurnele. Şedinţele în cadrul FRF se ţin doar cu noii veniţi, e cadru restrîns. Cînd am decolar, m-a întrebat Gîlcă dacă am luat diurne că ne-au fost promise, dar i-am zis că nu am luat nici un ban. Am stabilit să nu le spunem băieţilor! Nu am avut nici un dialog pînă ieri cu noua conducere a federaţiei. Am auzit pe surse neoficiale că sînt dat afară, dar sursele alea sînt de la departamentul de comunicare? Au spus că voi fi mutat, dar e bine că nu s-au atins de lucrurile mele. Sîntem daţi afară prin ziare. Nu ai voie niciodată să te iei de Gică Hagi! Cu tot respectul pentru domnul Burleanu, il respect, dar Hagi înseamnă ceva pentru România, şi-a investit toţi banii în acest fenomen. Eu am propus să facem un plan de rezervă în caz că Gică Popescu avea probleme, planul fiind în persoana lui Iordănescu, dar Popescu a venit la noi şi ne-a asigurat că va fi achitat! Nu am cum să fiu dat afară decît dacă se schimbă organigrama., a declarat acesta la Digisport.

ADVERTISEMENT

“Garabet e acuzat de viol, dar el e impotent!”

Acesta a continuat acuzele cu dezvăluiri şocante. “Mi s-a transmis, după conferinţa de presă, că au ceva de discutat cu mine. Ei erau trei, eu singur! M-au întrebat dacă mai vreau să continui, am răspuns că da. Ei mi-au zis că trebuie să îmi dau demisia, eu i-am spus domnului Burleanu că plec în schimbul a 100 de mii euro. Şi el a venit cu acea plîngere pentru viol. Păi, hai să o vedem, domnul Burleanu, hai să o vedem! Erau nişte plîngeri false asupra mea şi domnului Garabet. Păi, Garabet mi-a spus că e impotent de doi ani de zile! Hai să vedem cine minte dintre domnul preşedinte Burleanu şi domnul Prodan. Dacă sînt dat afară, mă întreb cum sînt angajaţi oameni? Oameni care de o lună şi-au luat salariile şi nu au voie să fie angajaţi conform regulamentului FRF. Pe ce bază s-au angajat ei? Eu mă duc la Federaţie în fiecare zi, hai să vedem cine pe cine dă afară. Ei mă dau afară că spun lucrurilor pe nume? De cînd a venit noua conducere, toate uşile sînt închise pe toate etajele. Înainte era transparenţă totală, puteai să vorbeşti şi cu preşedintele dacă doreai. Se fac lucruri mărunte acum, de doi lei! Pe plan sportiv a zis că între mine şi el e o diferenţă de viziune, că e o distanţă cît Siberia. Domnule Burleanu… Dacă mă compari pe mine, Didi Prodan, cu Burleanu e ca şi cum ai compara icrele negre cu fasolea bătută.”, a mai precizat Prodan.

Tags: