Fotbal intern

Prodanca atacă: “Anghelache e bătrîn, are pierderi de memorie, iar Negoiţă…”

Anamaria Prodan a învolburat apele în “Ştefan cel Mare” după ce l-a convins pe Dorin Rotariu să senmneze un contract de reprezentare cu firma ei. La scurt timp, Ionuţ Negoiţă şi...
08.03.2014 | 09:37
Prodanca ataca Anghelache e batrin are pierderi de memorie iar Negoita
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a învolburat apele în “Ştefan cel Mare” după ce l-a convins pe Dorin Rotariu să senmneze un contract de reprezentare cu firma ei. La scurt timp, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache au acuzat-o pe impresară de jocuri de culise şi i-au transmis să nu ma dea tîrcoale fotbaliştilor lui Dinamo. Replica Prodancei nu s-a lăsat aşteptată, aceasta punîndu-i la zid pe cei doi oficiali ai alb-roşiilor.

“Domnul Anghelache e bătrîn, cîteodată are pierderi de memorie… Ce legătura are? Clubul Steaua are procese cu mine mai mari decît orice alt club din România. Pe mine mă interesează să-mi fac meseria impecabil. În România, jucătorii au fost păcăliţi, impresarii vechi au fost mînă în mînă cu oameni gen Anghelache, jucătorii erau bătuţi să semneze fără să se uite peste contract… Cam asta au trăit jucătorii. Eu ştiu, este o lovitură grea pentru toate cluburile ale căror jucători ajung să semneze cu mine! De ce? Dacă nu e corectitudine, ori se duc ei la puşcărie, ori jucătorii sînt liberi să plece. Cel mai rău îmi pare pentru Dinamo că a ajuns unde a ajuns. Îmi pare rău de Negoiţă, n-are ce să facă dacă s-a înconjurat de oameni din aceştia cu care s-a înconjurat el. Îl cunosc dinainte să devină marele patron, sper că a vrut să spună altceva. Anghelache are scuze, că săracul e depăşit de vremuri, dar Negoiţă…”, a mai spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT

ana_maria_prodan1_45733500