Prodanca, mesaj pentru Hagi şi Becali: “Felicitări! Jos pălăria”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/02/2018, 15:47
Prodanca, mesaj pentru Hagi şi Becali: “Felicitări! Jos pălăria”

Anamaria Prodan a ţinut să-i transmită “la mulţi ani” lui Gică Hagi într-o altă manieră. Agentul a postat un mesaj pe un site de socializare prin care l-a lăudat pe “Rege”, dar şi pe patronul de la FCSB, Gigi Becali:

“Stăteam şi mă uitam cum ne batem joc de oameni cărora chiar le pasă de fotbalul românesc. Gică Hagi şi Gigi Becali. Îl facem zob pe Gigi Becali. Gigi nu este bun? De ce? Pentru că a cumpărat numai jucători români la bani de vedete internaţionale? Pentru că-şi doreşte să dea şansă şi să crească jucători tineri români? Pentru că a reuşit performanţa de a le face cota de milioane? Cine a mai reuşit aşa ceva? Doar Becali şi Hagi! Becali trebuie lăudat pentru că îşi bagă banii familiei lui în acest sport. Este singurul care-şi permite să investească la acest nivel în fotbalul românesc! Hai să încercăm să apropiem oamenii ca el de fotbal. Dacă vom continua aşa, Hagi va pleca, Becali nu va mai băga bani în fotbal. Şi încet, încet fotbalul nostru se va clasa la nivel mondial pe ultimul loc.

“Jos pălăria”

Felicitări, domnule Becali! Jos pălăria pentru ce performanţe aţi reuşit să faceţi de atât de mulţi ani! Felicitări pentru faptul că aţi curaj să lăsaţi poarta Stelei pe mâna unui copil, Andrei Vlad, atât de talentat cu perspective uriaşe de a ajunge un portar imens, care se va vinde pe milioane şi care va aduce numele României pe buzele multor oameni. Felicitări că aţi avut curajul să debutaţi un copil de 14 ani şi altul de 16 ani (Ianis Stoica şi Emil Pacionel) într-un meci oficial!

Cinste Dumneavoastră şi lui Gică Hagi! Păcat că-s puţini care vă iau exemplul.

La mulţi ani, Gică Hagi”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.