News

Prodanca povesteşte prima întîlnire cu Reghe! “A doua zi l-am cerut de bărbat, deşi nu divorţase!”

A ajuns de doua ori in fata altarului, dar nu a avut parte niciodata de o cerere asa cum viseaza toate femeile. Nici fostul, Tibi Dumitrescu si nici actualul sot, Laurentiu Reghecampf, nu au cerut-o...
07.04.2014 | 08:49
Prodanca povesteste prima intilnire cu Reghe A doua zi lam cerut de barbat desi nu divortase

A ajuns de doua ori in fata altarului, dar nu a avut parte niciodata de o cerere asa cum viseaza toate femeile. Nici fostul, Tibi Dumitrescu si nici actualul sot, Laurentiu Reghecampf, nu au cerut-o de sotie pe Anamaria Prodan.

Avea numai 24 de ani atunci cand decidea ca vrea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de baschetbalistul Tibi Dumitrescu, cel caruia i-a daruit apoi si doua fete, Sarah si Rebecca. In 2007, Anamaria Prodan divorta, insa, de sportiv, motivand ca nu se mai iubesc si ca au ajuns sa fie doar prieteni foarte buni.

Desi nimeni nu se astepta, dupa numai un an de la separarea de Dumitrescu, sexy impresara imbraca din nou rochia de mireasa. De data aceasta, cel care avea sa o duca in fata altarului era fotbalistul Laurentiu Reghecampf.

In ciuda faptului ca a fost de doua ori mireasa, Anamaria Prodan a consumat multe dintre etapele importante din viata unei femei, precum flirtul, tatonarea, mutatul cu partenerul de viata, ori cererea in casatorie.

De altfel, fiica cea mica a Ionelei Prodan recunoaste cu sinceritate ca, in ambele cazuri, ea a fost cea care a facut primul pas.

Anamaria l-a intalnit pe Tibi in anul 1998, intr-o discoteca din Capitala, iar de atunci au fost de nedespartit. Dupa numai o saptamana de relatie, cei doi se casatoreau in America, considerand ca nu mai pot trai unul fara celalalt.

In 2008, atunci cand nici macar nu mai indraznea sa viseze la iubire, Anamaria avea sa se indragosteasca nebuneste de Laurentiu Reghecampf, cu care are si un baietel:

“Nu am fost ceruta de nevasta de nici unul. Eu am fost cea care a facut primul pas. Cu Tibi a fost mai mult o joaca la inceput, nu ma asteptam sa ajungem sa formam o familie. Am vorbit cu el intr-o zi despre casatorie, iar imediat dupa aceea ne-am si luat. Cu Laurentiu povestea a fost si mai frumoasa. Imediat dupa despartirea de tatal fiicelor mele, Laurentiu a aflat ca sunt singura, asa ca m-a sunat. Dupa cateva zile, aveam sa ne reintalnim in Germania, acolo unde el juca. Ne-am vazut intr-o cafenea si mi s-a parut ca e cel mai frumos barbat din lume. A doua zi il ceream de barbat, fara sa imi pese ca inca nu divortase. Am avut nevoie de numai cateva ore alaturi de el, pentru a-mi da seama ca este barbatul cu care vreau sa imi petrec tot restul vietii mele”, a declarat Anamaria, pentru CANCAN.ro.

Nu pot sta unul fara celalalt!

Se spune ca iubirea si pasiunea dispar dupa trei ani de relatie, insa, iata ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt exceptia care combat aceasta regula. Casatoriti de sase ani, impresara si antrenorul Stelei se iubesc mai mult ca niciodata si nu pot sta unul fara celalalt: “Sunt perioade in care nu ne putem vedea. El pleaca in cantonament, eu mai plec in America. Fiecare zi fara el este un adevarat chin. Luna petrecuta in SUA fara el a fost extrem de grea pentru mine. Numaram orele pana sa ajung acasa”, a mai spus Ana.

SURSA: cancan.ro.