Life

Prodanca și Reghe, ținta glumelor și ironiilor pe internet după bătaia din Snagov. Meme-urile care s-au viralizat rapid

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns ținta glumelor de pe internet, după ce s-au bătut ca în curtea școlii în fața vilei din Snagov.
27.09.2022 | 13:21
Prodanca și Reghe, ținta glumelor și ironiilor pe internet. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost un cuplu iconic și, preț de mai bine de 15 ani, Anamaria Prodan l-a considerat pe Laurențiu Reghecampf „Soarele” său și al familiei lor. Cu câteva luni înainte să se declanșeze scandalul și să se afle că antrenorul are o amantă, care urma să-l facă tată pentru a treia oară, își reînnoiau jurămintele în Biserică și își jurau iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Acum, însă, au ajuns în situația de a se bate parte în parte, iar internetul nu doarme. În doar două zile, numeroase meme-uri s-au viralizat pe social media.

Anamaria Prodan și Reghecampf au ajuns ținta glumelor după ce s-au bătut în plină stradă. Colecție de meme-uri impresionantă în doar două zile

Până în vara anului trecut, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost considerați un exemplu de iubire, înțelegere și respect. La evenimente mondene, interviuri și în cadrul oricărei apariții publice, păreau cuplul ideal. Cu fiecare ocazie, impresara spunea despre soțul său că este „Soarele familiei”, îi lauda fiecare acțiune și nimic nu părea să le umbrească fericirea.

ADVERTISEMENT

În iunie 2021 au împlinit 15 ani de căsătorie și au făcut „nunta de cristal”, și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu și au petrecut alături de invitați de seamă. La scurt timp, însă, bomba a explodat: Reghe a anunțat divorțul! Ulterior, despre antrenor s-a aflat că are o nouă parteneră, alături de care a devenit tată pentru a treia oară. 

După aceste evenimente, în familia Prodan-Reghecampf nu au mai existat momente de liniște. Impresara i-a adus (încă) soțului său acuzații grele. Au la activ numeroase procese și singurele lor întâlniri mai aveau loc doar în sala e judecată.

ADVERTISEMENT

Situația a degenerat până în punctul în care vineri, 23 septembrie 2022, cu două zile înainte de botezul micuțului Liam- băiatul lui Reghe și al Corinei Caciuc- Anamaria Prodan și antrenorul s-au bătut exact ca în curtea școlii în fața casei lor din Snagov. 

S-au îmbrâncit și tras de păr. Reghe a lovit-o de mai multe ori pe cea care i-a fost mai bine de un deceniu parteneră de viață, ea nu s-a lăsat mai prejos, l-a zgâriat pe față și i-a tras un pumn.

ADVERTISEMENT

La câteva ore de la incident a avut loc botezul fiului, eveniment unde Laurențiu Reghecampf s-a afișat mândru la brațul Corinei, dar cu ochiul vânăt. Internetul nu doarme și, așa cum s-a întâmplat și după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar, pe social media au apărut numeroase meme-uri. 

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursă de glume pentru internauți

Gama de glume este variată. De pildă, Anamaria a fost comparată cu un produs de fast-food, imaginea afișată în aplicație vs. ceea ce primești atunci când curierul ajunge cu comanda.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost editate și poze în care autorii au pus mai multe vânătăi pe fața celor doi și au folosit descrierea „Bravo lor, bine că s-au împăcat”. În plus, cineva s-a gândit că Dan Alexa, care la rândul lui a fost „victima” Anamariei Prodan și a primit un pumn de la ea, ar fi susținătorul lui Reghe. Toate imaginile selectate se regăsesc în galeria foto de la începutul articolului.

prodanca reghe bătaie meme (2)
Unul din meme-urile apărute după bătaia dintre Prodan și Reghecampf. Dan Alexa nu a fost uitat.
Foto: Facebook

Nici utilizatorii TikTok nu au stat degeaba. Oamenii nu au uitat declarațiile antrenorului conform cărora nu ar putea niciodată să ia bătaie de la…viitoarea fostă soție.

@lucifer.ingersidemon #tiktokforall🥰🙏🙏 #RegheVsProdanca #funnyvideos😂 #amsimurit😂😂😂😂 #LectieDeViata🥰🙏🙏 #foryoupage🥰🙏🙏 #goviraltiktok🥰🙏🙏 #uk🇬🇧romania🇹🇩 #5pasidebine🥰🙏🙏 #Cu👉👉👉 #luciferîngerșidemon #forall🥰🙏🙏 #respect🥰🙏🙏 ♬ Haha – Crown P

@brumi_al3lea #5pasidebine #prodan #reghecampf #00s #fypシ #forever21 ♬ FOLOSITI SUNETUL follow FOLOSITI SUNETUL folloe – Tovarășii

Reghe și Anamaria Prodan au fost comparați si cu anumite pisici care se luptau, dar au fost și ironizate declarațiile impresarei conform cărora nu o sa se despartă niciodată de soțul său.

@1_princess_07♬ sunet original – 💖💖princess💖💖

ADVERTISEMENT