Life

Producătorul auto care vrea să revoluționeze piața. Face o mașină electrică pe care o vinde ieftin. Mulți români o vor cumpăra

Compania producătoare de mașini care vrea să facă schimbări radicale. Are în plan un autoturism electric, accesibil la preț.
29.05.2024 | 12:25
Producatorul auto care vrea sa revolutioneze piata Face o masina electrica pe care o vinde ieftin Multi romani o vor cumpara
Compania producătoare de mașini care vrea să facă schimbări radicale. Are în plan un autoturism electric, accesibil la preț. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Producătorul auto care vrea să revoluționeze piața. Face o maşină electrică pe care o vinde ieftin. Mulți români o vor cumpăra. Gigantul promite că autovehiculul se va fabrica într-o uzină de pe teritoriul Europei.

Compania producătoare de mașini care vrea să facă schimbări radicale. Are în plan un autoturism electric, accesibil la preț

Compania producătoare de mașini care vrea să facă schimbări radicale. Are în plan un autoturism electric, accesibil la preț. Urmează să iasă pe piața auto în anul 2027, urmând să fie pe placul iubitorilor din acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Volkswagen este firma care își dorește să prezinte un astfel model electric. Acesta va avea valoarea de aproximativ 20.000 de euro, aspect important cu care se poziționează grupul din Germania în cursa autoturismelor electrice destinate marelui public.

Gigantul va concura prin intermediul acestei mașini low-cost cu rivalii din China, după ce discuţiile cu Renault au eşuat. Potrivit informațiilor furnizate până acum, aceasta se va produce într-o fabrică din Europa.

ADVERTISEMENT

În felul acesta constructorul vrea să-şi asume o „responsabilitate socială” prin lansarea unui „proiect de mobilitate electrică de intrare de gamă provenind din Europa pentru Europa”. Declarația a fost făcută prin intermediul unui comunicat emis de CEO-ul Volkswagen Oliver Blume.

„Viitorul va fi electric, aceasta este convingerea noastră. Pătrunderea EV va crește de la trimestru la trimestru, de la un an la altul, dar nu atât de repede cum ne-am așteptat”, a declarat directorul financiar, Arno Antlitz, scrie CNN.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea directorul financiar a recunoscut că ritmul de creștere a vânzărilor de vehicule electrice în Europa și Statele Unite ale Americii a fost mai lent decât anticipase inițial producătorul auto din Germania.

Volkswagen promite o mașină electrică cu costuri mici

Volkswagen promite o mașină electrică cu costuri mici cu toate că în prezent există un mediu de stabilire a prețurilor foarte dificil în China. Arno Antlitz a anunțat că firma va face „compromisuri solide” între „prețuri și volum” în această țară.

ADVERTISEMENT

Constructorul auto intenționează să lanseze modele noi în China, unde există cea mai mare piață. Aici vor apărea patru modele în următorii trei ani, două dintre ele urmând să fie electrice. Așadar, se reduce timpul de lansare pe piață a noilor produse.

În pofida preţului scăzut, modelul planificat de gigantul german va stabili standarde în ceea ce priveşte tehnologia, designul şi calitatea. Declarația a fost făcută recent de şeful mărcii Volkswagen, Thomas Schaefer.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”