News

Scandalul Plush BIO: Procurorii au decis clasarea dosarului

Scandalul Plush BIO a ajuns la final! Procurorii au clasat dosarul în care creatoarea brandului a fost acuzată de infracțiunea de exercitare a unei profesii fără drept, înșelăciune sau vătămare corporală din culpă.
25.05.2020 | 11:33
Scandalul Plush BIO Procurorii au decis clasarea dosarului
Produse cosmetice Plush Bio promovate de vedete, toxice. Mai multe femei au depus plângeri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
05-08-2022
09:49

Dosarul Plush BIO, clasat de procurori!

După doi ani de anchete și de interogatorii, procurorii au decis să claseze dosarul Plush BIO, la toate capetele de acuzare: infracțiunea de exercitare a unei profesii fără drept, înșelăciune sau vătămare corporală din culpă.

Ce spune Ioana Marinescu după ce a fost acuzată că a distrus tenul mai multor cliente, cu cremele promovate de vedete ca Dorian Popa și Adelina Pestrițu, poți vedea AICI, într-un interviu acordat, în EXCLUSIVITATE, pentru FANATIK.RO.

Plush BIO este brandul de produse cosmetice promovat intens de vedetele din showbiz-ul autohton, însă mai multe persoane care au folosit cremele susțin că acestea le-au făcut numai rău. Zeci de femei au depus plângeri la poliției după ce spun că și-au distrus tenul, folosind produsele Plush BIO.

Plush BIO, scandal uriaș după ce mai multe persoane au depus plângere

Ioana Marinescu este creatoarea brandului de cosmetice Plush Bio, intens promovate de vedetele românești, foarte multe persoane luându-le drept exemplu. Așa se face că femei din întreaga țara au achiziționat aceste produse în speranța unui ten perfect și luminos, însă au ajuns să-și distrugă fața.

ADVERTISEMENT

„Dermatologul vedetelor”, așa cum este recunoscută Ioana Marinescu, în rândul vedetelor nu a dorit să comenteze acuzațiile care i se aduc, în ciuda faptului că zeci de persoane au depus plângeri la poliție. Acestea și-au prezentat dovezile judecătorilor la începutul lunii mai, procesul fiind abia la început.

Care sunt vedetele care promovează Plush Bio luate drept exemplu

Gina Pistol, Dorian Popa, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Andreea Tonciu, Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu sau Nicole Cherry sunt doar câteva dintre vedetele care au promovat intens produsele create de falsul dermatolog.

ADVERTISEMENT

„Ea ar fi emoția lăsată de contemplarea unui Picasso, adrenalina născută dintr-un zbor cu parașuta și bucuria unei flori găsite dimineața pe pernă”, este descrierea produselor cosmetice care apare pe site oficial.

După ce scandalul a luat amploare Ioana Marinescu a precizat pe site-ul Plush Bio Cosmetics că este doar farmacist. Potrivit libertatea.ro, aceasta și-a consultat pacienții prin WhatsApp recomandându-le femeilor pentru început aceleași produse.

ADVERTISEMENT

Așa se face că femeile care s-au ales cu fața distrusă și plină de acnee și-au achiziționat pentru început apă micelară, retinol și crema 23H, produse care se ridică la valoarea de 1.500 de lei. Rezultatele nu au fost cele așteptate, tinerele ajungând că aibă mâncărimi, dureri și coșuri agresive.

„Eu am început să folosesc aceste produse în noiembrie 2018, când toate vedetele îl promovau. Ne luăm niște modele greșite în viață. Văzând la ele aceste produse și că au tenul frumos, am crezut că sunt produse minune”, a povestit Alexandra Dobre, o tânără de 21 de ani din Constanța, conform sursei amintite.

ADVERTISEMENT

„Mi-a explicat că voi avea o explozie pe față de maximum 5-6 zile, dar problema e că acea explozie a continuat. Îi tot scriam că sunt disperată, iar ea răspundea că este normal, iar fața mea are o evoluție bună. Am crezut că este medic și că are niște cunoștințe”, a mai spus tânăra.

Dorian Popa, prima reacție după scandalul produselor Plush Bio

Vedetele care au promovat în ultima perioadă produsele cosmetice create de Ioana Marinescu au tăcut mâlc, singurul care a avut o primă reacție fiind Dorian Popa.

Cântărețul a luat atitudine și a menționat într-un clip video că nu promovează produse pe care nu le testează întâi, însă fanii nu au fost mulțumiți de răspuns ajungând să-l înjure și să-l jignească.

„Toate produsele pe care vi le-am prezentat, înainte de a le face reclamă, le testez eu personal. De ce aș face chestii de genul, să vând ceva fără să testez. Este o inconștiență totală”, a spus Dorian Popa.

ADVERTISEMENT
Tags: