Life

Produse, cu prețuri excelente, pe care Lidl le bagă la raft de luni, 3 aprilie 2023. Toți românii care stau la curte vor fi încântaţi

Produse la prețuri excelente, disponibile în Lidl, de luni, 3 aprilie 2023. Sunt ideale pentru românii care stau la curte.
01.04.2023 | 19:17
Produse cu preturi excelente pe care Lidl le baga la raft de luni 3 aprilie 2023 Toti romanii care stau la curte vor fi incantati
Ce produse se pot cumpăra de la Lidl pentru curte. Sursa foto: lidl.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl pune la vânzare noi produse pentru români. Se pot achiziționa începând de săptămâna viitoare, luni, 3 aprilie 2023. Acestea nu au prețuri ridicate și sunt ideale pentru persoanele care au o locuință la curte. Cu ajutorul lor se va putea crea un decor de vis.

Produse pentru curte, la prețuri avantajoase pe Lidl, de luni, 3 aprilie 2023

Supermarketul a postat, deja, pe site-ul oficial produsele care se vor aduce în magazine de săptămâna viitoare și, astfel, se vor putea achiziționa fizic, dar pot fi obținute și printr-o comandă online. Unele dintre ele sunt potrivite pentru o zi de relaxare sau de bronz.

ADVERTISEMENT

Concret, de luni, 3 aprilie 2023, poți cumpăra de la Lidl un șezlong pliabil, din aluminiu, cu parasolar. Acesta dispune, printre altele, și de o pernă detașabilă și buzunar practic cu plasă, conform descrierii care apare pe site-ul lidl.ro. Prețul este de 400 de lei.

Cei care vor dori să-și lumineze curtea sau grădina din fața casei vor putea cumpăra o lampă led solară, care este disponibilă în două variante, mică și mare. Cea mică valorează 30 de lei, iar cea mare 40 de lei. Dacă nu sunt o opțiune, le poți înlocui cu o instalație solară, ce se amenajează de jur împrejurul locuinței. Prețul este de 70 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei care vor să se protejeze de soare, dar și să se bucure, în același timp, de razele lui, au posibilitatea să mai cumpere și o umbrelă de soare, la prețul de 249 lei, care va veni numai bine lângă șezlongul pliabil, din aluminiu, cu parasolar.

Românii care-și iubesc grădina și vor să se bucure de vremea bună sau de o cafea, admirând florile, pot cumpăra un set mobilier, cu scaune și măsuță, unde pot sta și se relaxa din plin. Nu înainte, însă, de a arunca un ochi și peste ghivecele cu 3 compartimente sau peste lampioanele solare, tot de pe lidl.ro

ADVERTISEMENT

Ce produs adorat de români a introdus Lidl de 1 aprilie, pe rafturi

Pe lângă cele enumerate, de sâmbătă, 1 aprilie, pe rafturile supermarketurilor Lidl se găsește un produs alimentar adorat de români. Este semipreparat și congelat. Nu este recomandat celor care respectă postul Paștelui, deoarece este compus din ou și carne.

Mai exact, de acum încolo se vor afla pe rafturile de la Lidl și șnițele din piept de pui. La începutul acestei luni prețul este unul foarte mic, de 2, 99 lei. Astfel, poți achiziționa mai multe porții, cu care îi poți surprinde pe cei dragi la prânz sau cină.

ADVERTISEMENT

Lidl este unul dintre cele mai renumite supermarketuri din România, dar și din lume, deoarece este prezent în mai multe țări din Europa, dar și restul continentelor. Lidl fost înființat în 1973, în Germania, iar în România s-a lansat în 2011, înlocuind lanțul comercial ”Plus”.

ADVERTISEMENT