Life

Produsul banal care te ajută să cureți tot părul de pisică de pe canapea. Mulți români îl au în casă, dar nu știu cât de important e. Costă doar 2 lei în supermarketuri

Produsul banal cu care poți curăța tot părul de pisică de pe canapea. Mulți români îl au în casă. Se găsește în orice supermarket.
10.07.2024 | 20:29
Produsul banal care te ajuta sa cureti tot parul de pisica de pe canapea Multi romani il au in casa dar nu stiu cat de important e Costa doar 2 lei in supermarketuri
Cum poți scăpa de părul de pisică de pe canapea cu un produs banal. Sursa foto: Freepik, bettermaid.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Produsul banal pe care îl poți folosi pentru a curăța tot părul de pisică de pe canapea. Cei mai mulți români au în casă acest obiect, dar nu știu cât de util poate fi.

Produsul banal cu care poți curăța părul de pisică de pe canapea. Mulți români îl au în casă. E foarte eficient

Cei care au animale de companie știu că viața alături de ele este foarte frumoasă, plină de afecțiune și de momente amuzante. Cu toate acestea, părul acestora poate reprezenta o adevărată problemă, mai ales atunci când vine vorba despre pisici.

ADVERTISEMENT

Această problemă este întâlnită mai ales în cazul animalelor ținute mai mult în casă. Blana pisicilor se schimbă regulat, iar acest lucru e neplăcut pentru stăpâni.

Chiar dacă pisica este periată în mod regulat, iar medicul veterinar are grijă să-i prescrie diverse suplimente pentru blană, problema părului nu dispare.

ADVERTISEMENT

Mulți stăpâni de pisici curăță zilnic părul de pe suprafețe, mai ales de pe covoare, pături sau canapele. Există aspiratoare cu filtru special, însă aceste soluții nu sunt la îndemâna oricui din cauza costurilor.

Există, însă, și soluții mai ieftine, care sunt foarte eficiente și rapide atunci când vrei să cureți părul lăsat de pisică. Cu ajutorul unui produs din supermarket, care nu are deloc un preț mare, poți avea rezultate neașteptate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba despre simpla mănușă menajeră de cauciuc. În general, este utilizată pentru igienă și pentru a proteja mâna de soluțiile chimice de curățenie, dar poate fi de mare ajutor atunci când ai mult păr de pisică prin casă.

Cum cureți canapeaua cu mănușa de cauciuc

Tot ce trebuie să faci este să-ți pui o astfel de mănușă în mână și să freci suprafața până când se strânge un smoc de păr. La final, tot părul se va curăța, iar canapeaua va arăta mult mai bine.

ADVERTISEMENT

“Cum scapi de părul de animale din casă cu 2 lei? (…)Am încercat toate periile posibile. Cea mai bună soluție este o mănușă de latex. 

Îți pui mănușa în mână, nu contează că e medicinală, de grădinărit, contează să aibă cauciuc sau latex pe palmă. Pur și simplu freci canapeaua și se adună un smoc de păr”, a explicat o creatoare de conținut într-un clip video de pe Tik Tok.

Pentru un rezultat și mai bun, poți umezi mănușa cu apă pentru a putea strânge părul pisicii de pe canapea, potrivit diamondhomesupport.com. După aceea, spală mănușile pentru a îndepărta părul care s-a strâns. Repetă acest proces până când cureți complet suprafața respectivă.

Mănușile de cauciuc se pot găsi în orice supermarket. Prețul lor începe de la 2 lei, în funcție de locul de unde sunt achiziționate. În general, se cumpără în perechi sau seturi.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el