Life

Produsul care se vinde ca pâinea caldă la Lidl. Prețul acestuia are o reducere mare în această perioadă

Produsul care se vinde ca pâinea caldă la Lidl. Acum are și un preț redus, așa că mulți oameni vor să îl cumpere. Cât costă un kilogram.
27.11.2022 | 12:10
Produsul care se vinde ca painea calda la Lidl Pretul acestuia are o reducere mare in aceasta perioada
Produsul care se vinde ca pâinea caldă la Lidl. Foto Colaj Fanatik / Pixabay și Facebook
ADVERTISEMENT

Există un produs care se vinde ca pâinea caldă la Lidl. Este vorba despre clementinele cu frunze, care acum au și o reducere substanțială.

Produsul care se vinde ca pâinea caldă la Lidl. Are și reducere

Iarnă de iarnă, tradiția de la noi arată că citricele sunt la mare căutare. De la portocale, la mandarine și clementine, acestea sunt dorite pentru mirosul lor ce ne amintește de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Acum, la Lidl este un produs care se vinde ca pâinea caldă: este vorba despre celebrele clementine, fructele citrice mici și foarte dulci, ușor de desfăcut și mai ales de savurat.

Acestea au și o reducere substanțială, de 24%, astfel că prețul lor a scăzut de la 6,49 lei la 4,89 lei pe kilogram.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii au clementinele. Cine nu trebuie să le mănânce

Clementinele sunt foarte bogate în antioxidanți care ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Clementinele au multă vitamina C și pot ajuta la menținerea unui aspect sănătos al pielii.

Antioxidanții pe care îi conțin aceste plante pot ajuta la prevenirea leziunilor celulare. De asemenea, clementinele pot duce la creșterea aportului de fibre care poate inclusiv să ne ajute la digestie.

ADVERTISEMENT

Clementinele nu au deloc grăsime și au extrem de puține calorii astfel că pot fi consumate chiar și de persoanele care țin dietă și nu vor să mănânce prea mult zahăr. Datorită vitaminei C pe care o conțin, clementinele ajută la forța sistemului imunitar.

Antioxidanții pe care îi conțin clementinele pot să prevină diabetul de tip 2 sau bolile de inimă. Clementinele conțin și betacarotenul, substanță ce se găsește în alte alimente cum ar fi roșiile sau portocalele.

ADVERTISEMENT

Clementinele au betacaroten

Betacarotenul este și el un antioxidant care favorizează creșterea sănătoasă a celulelor și metabolismul zahărului.

Clementinele previn constipația și sunt un remediu excelent pentru a scăpa de această problemă enervantă. Se recomandă să fie consumat cel puțin un fruct pe zi dimineața, pe stomacul gol.

Există și precauții în ceea ce privește consumul de clementine pentru că ele conțin acid și nu ar trebui consumate în mod excesiv de persoanele cu gastrită sau ulcer gastric.

ADVERTISEMENT