Life

Produsul Dedeman adorat de românii care stau la curte. Vine cu un preț la reducere în catalogul lunii mai și costă sub 5 lei

Produsul Dedeman adorat de românii care stau la curte este la ofertă. În catalogul lunii mai, el poate fi achiziționat cu mai puțin de 5 lei.
13.05.2023 | 13:30
Produsul Dedeman adorat de romanii care stau la curte Vine cu un pret la reducere in catalogul lunii mai si costa sub 5 lei
Produsul Dedeman adorat de românii care stau la curte. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Produsul Dedeman pe care mulți români care stau la curte îl adoră e la ofertă. Se pare că Adrian Pavăl și Dragoș Pavăl vor da marea lovitură cu noile reduceri din catalogul Dedeman. Ce poți să găsești într-un magazin Dedeman? Catalogul pentru luna mai arată destul de interesant.

Ofertele Dedeman pentru luna mai

Unul dintre produsele reduse de Dedeman este chiar faimoasa lampă solară LED Hoff stick, plastic, H 31 cm neagră. Aceasta poate fi achiziționată pentru doar 4,39 lei din magazin, însă evident că stocurile sunt limitate.

ADVERTISEMENT

Iar pentru cei care caută un produs similar cu ceva mai mult stil, în magazinele Dedeman mai poate fi găsită și lampa solara LED Hoff, felinar, lumina rece, plastic, H 35.5 cm, de exterior. Aceasta poate fi achiziționată pentru doar 6,90 lei, redusă de la aproape 10 lei.

Mai departe, în catalogul Dedeman cu reduceri la diferite produse mai avem și la diferite produse de curățenie, dar și la accesorii de grădină. Astfel, dacă ești un mare iubitor de grătare, poți achiziționa faimosul grătar de grădină cu cărbuni Premium R 3172, demontabil.

ADVERTISEMENT

Acesta este din oțel și are și roți de deplasare. Iar prețul nu e deloc piperat. Acest produs poate fi achiziționat pentru doar 669 de lei. Iar pentru cei care nu au finalizat încă curățenia de primăvară prin curte, Dedeman le pune la dispoziție Trimmer electric gazon, Grunman, 450 W, 30 cm.

Prețuri reduse la numeroase accesorii de grădină

În catalogul Dedeman de pe site-ul oficial, acest produs este redus la prețul de doar 169 de lei. Iar un accesoriu care îți poate face curtea cu mult mai frumoasă este fotoliul suspendat de o persoană cu structură de metal. Acesta poate fi achiziționat pentru doar 999 de lei.

ADVERTISEMENT

Românii care și-au făcut deja planurile de vacanță se pot bucura de asemenea de o super ofertă. În magazinele lui Dragoș Pavăl și Adrian Pavăl din România avem la reducere un cort camping de 4 persoane. Acesta costă în luna mai doar 239 de lei.

Iar lângă un cort, cel mai bine se așează un hamac. În catalogul Dedeman avem la ofertă un hamac cu bare din lemn și perna destul de atrăgător. Acesta poate fi achiziționat pentru doar 64,90 de lei.

ADVERTISEMENT

Un alt produs care cu siguranță va fi la mare căutare este unul pentru cei care sta la curte. Un set masa dreptunghiulara, cu 2 scaune, dar și cu o canapea pentru grădină costă doar 599 lei la Dedeman în luna mai.

Dedeman este un magazin cunoscut pentru gama largă de produse pentru casă, grădină și curte. Catalogul Dedeman este mereu așteptat cu nerăbdare de clienți, deoarece aduce oferte speciale și reduceri de preț la produse utile și de calitate. În luna mai, catalogul Dedeman vine cu prețuri speciale pentru produsele pentru curte și grădină, inclusiv accesorii, utilități și soluții practice pentru îngrijirea spațiilor verzi și pentru amenajarea bucătăriei de vară.

Produsele detaliate pot fi găsite atât în magazinele Dedeman din Suceava, Iași Bacău și întreaga țară, cât și online. Clienții pot economisi bani și timp cumpărând în perioada de reducere a prețurilor.  De altfel, fondatorii Dedeman, Adrian Pavăl și Dragoș Pavăl se laudă că au creat un magazin care oferă produse de înaltă calitate și servicii excelente pentru toți clienții.

ADVERTISEMENT