Produsul Lidl adorat de români care apare la raft, sâmbătă, 20 iulie 2024. Retailerul îl bagă la promoție, costă doar 3.49 lei. Sunt și alte oferte pe măsură. Află ce poți cumpără cu doar câțiva lei de la magazinele Lidl din toată țara.
Alimentul Lidl iubit de toți clienții români care se găsește în magazin, sâmbătă, 20 iulie 2024. Costă 100 lei per suta de grame. Reduceri mari și la alte produse delicioase, perfecte pentru a fi savurate în zilele caniculare.
Supermarketul este unul dintre cele mai căutate de cumpărătorii din România pentru că are mereu produse la prețuri avantajoase. Așa se face că unul dintre acestea se va epuiza rapid la finalul acestei săptămâni.
Mai exact, retailerul pune la dispoziția oamenilor piept de curcan dezosat cu o reducere de 30%. Concret, prețul este mai mic decât în alte perioade din an, de această dată clienții trebuind să scoată din buzunar o sumă mică.
Cumpărătorii trebuie să achite numai 3,49 lei per suta de grame, conform catalogului online. Oferta de la Lidl este valabilă doar în weekendul 20 – 21 iulie 2024, carnea de curcan fiind versatilă, adică se poate folosi la numeroase preparate culinare.
Printre produsele care se bucură de reduceri zilele acestea se numără mozzarella pentru pizza la un preț de 9,49 lei. De asemenea, românii pot achiziționa nectarine cu doar 4,99 lei/kg și mix de nuci, migdale, stafide și merișoare cu numai 6,99 lei.
Clienții care cumpără piept de curcan de la Lidl au la dispoziție foarte multe rețete ușoare, simple și care se fac rapid. Una dintre acestea are în compoziția sa miere, lămâie și portocală. De asemenea, mai este nevoie de sare, piper, 1 linguriță de oregano și ulei de măsline.
Se mai folosesc un ardei gras, o bucată de lămâie, 2 portocale, 7 ramuri de rozmarin, 750 grame de piept de curcan și zeama de la o lămâie. Carnea se spală bine, se șterge cu un șervețel curat și se lasă deoparte. Se pregătește marinada din zeama de la o lămâie, o portocală și 2 linguri de miere.
Se asezonează cu sare, piper și oregano și se amestecă bine toată compoziția. Se pune pieptul de curcan în marinadă și se lasă aproximativ 20 de minute. Se ia un vas termorezistent și se unge cu puțin ulei de măsline.
Ardeiul gras se taie fâșii subțiri, iar portocala și lămâia se feliază. Se adaugă în vas și se pune și pieptul de curcan alături de marinadă. Se pun câteva crenguțe de rozmarin și se dă totul la cuptor pentru 40 de minute, la o temperatură de 180 de grade Celsius.