Life

Produsul Lidl adorat de români pe care retailerul îl aduce la raft de sâmbătă, 8 iunie 2024. E din marca Pilos și are o reducere mare. Se vinde cu doar 2.69 lei în magazinele din toată țara

Produsul de la Lidl pe care mulți români îl vânează se găsește la raft cu un preț greu de refuzat. Este din gama Pilos și este adus în stoc sâmbătă.
07.06.2024 | 18:00
Produsul Lidl adorat de romani pe care retailerul il aduce la raft de sambata 8 iunie 2024 E din marca Pilos si are o reducere mare Se vinde cu doar 269 lei in magazinele din toata tara
Produsul la mare căutare ce se găsește la Lidl cu mai puțin de trei lei. Sursa foto: montaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru toți românii care își fac cumpărăturile la Lidl. Retailerul aduce la raft un produs care este la mare căutare, începând de sâmbătă, 8 iunie 2024. Este delicios și costă mai puțin de trei lei.

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft cu reducere începând de sâmbătă, 8 iunie 2024

Magazinele Lidl se numără printre preferatele românilor. Căci aici găsesc tot ce au nevoie, de la alimente și până la unelte de pescuit, fără să piardă timpul și la un preț accesibil pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT

În plus, nu există zi fără cel puțin o ofertă. Iar săptămânile cu specific, italienesc, grecesc, american și lista poate continua, atrag clienții dornici să încerce ceva nou precum un magnet.

Sâmbătă, 8 iunie 2024, de pildă, pe rafturile Lidl din toată țara se va găsi, la reducere, un produs adorat de mii de persoane. Este din gama Pilos și este la mare căutare, fiind bun și pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre brânzica proaspătă cu smântână, 200 de grame, care a o reducere de 40%. Astfel că, în loc să coste 4,49, așa cum se întâmplă în mod obișnuit, produsul va fi numai 2,69 de lei.

Alimentul este vânat atât pentru gust, cât și pentru conținutul său redus de grăsime și pentru faptul că nu are conservanți. Iar la o simplă consultare a etichetei, aflăm că ingredientele sale sunt sigure: perle de brânză proaspătă, smântână pasteurizată, sare și proteină din lapte.

ADVERTISEMENT

Ce alte produse sunt la reducere

Lidl mai bagă la reducere și alte produse care sunt pe placul clienților și care se vor duce rapid de pe raft. Caserola de piept de curcan dezosat, feliat, de 450 de grame, costă 19,99 de lei, redusă de la 26,99 lei.

Pentru cei care vor să ducă o viață cât mai sănătoasă, borcanul de miere polifloră, de 900 de grame, marca Savori din stup, este la ofertă. Reducerea înregistrată este de 40%, astfel că prețul este de numai 14,49 de lei.

ADVERTISEMENT

Afinele, caserola de 250 de grame, se găsesc la Lidl cu 8,49 de lei, reduse cu 39%. Iar baxul de șase doze, fiecare având 0,33 de litri, de Pepsi sau 7Up fără zahăr, costă 16,99 de lei, conform catalogului magazinului. 

ADVERTISEMENT
Tags: